miercuri, mai 18, 2022

Camera ascunsă dintr-o biserică din Capitală a surprins discursul ținut de actorul Dan Puric. Acesta a elogiat legionari și a acuzat UE: „Ce era Pilat din Pont? Un comisar european”. Pe final, regizorul de teatru a vorbit despre vindecări miraculoase de cancer.

Actorul Dan Puric a făcut declarații halucinante a ţinut, duminică, o conferinţă în Biserica Acoperământul Maicii Domnului, din cartierul bucureștean Titan.

Te-ar mai interesa: Aspectul unghiilor dezvăluie starea ta de sănătate...

Actor român, declarații halucinante: „Avem martiri incriminaţi ca fiind criminali de război”

Credincioșii au asistat la discursul ţinut de actorul  Dan Puric.  În expunerea lui, militant politic de extrema dreaptă a povestit despre Ion Gavrilă Ogoranu, legionar şi conducător al rezistenţei anticomuniste din munţi.

Actor român, declarații halucinante: „Dumneavoastră vă imaginaţi că avem martiri care astăzi sunt incriminaţi ca fiind criminali de război?”, şi-a întrebat Dan Puric audienţa.

La un spectacol al său găzduit recent la Teatrul Naţional din Bucureşti a fost distribuit un ziar cu mesaje anti-UE.

„Ceea ce fac eu este o mărturisire, pentru această mărturisire sunt pedepsit public şi fugărit”, a spus Dan Puric în biserica din Titan, adăugând că nu se teme de „pedeapsa lor”.

Te-ar mai interesa: Cum se extrage corect o căpușă, pas cu pas? Recoma...

Prezenţa icoanelor în şcoli şi învăţământul ortodox în şcoală

„Credinţa, neamul şi limba sunt concrescute. Credinţa ortodoxă pentru poporul român este ca limba română, nu este nici facultativă, nici obligatorie, ea este. Anumite lucruri nu trebuie discutate”. „Să nu răspundeţi la toate întrebările!”

Bărbatul poate fi femeie şi femeia bărbat”

Eseistul a menționat că „în România se întâmplă la fel ca în Grecia Antică. Au apărut cei care să demonstreze că bărbatul poate fi femeie şi femeia bărbat. Sunt doctori cumpăraţi, antropologi cumpăraţi, specialişti cumpăraţi. În Grecia Antică erau sofiştii, care contestau credinţa şi relativizau tradiţia”.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mâncăm în mod excesiv? Efectel...

Vorbitorul l-a încurcat, la un moment dat, pe Iisus cu Eminescu. Din care citase mai devreme, atribuindu-i formula „celula morală impenetrabilă a poporului român”.

„Întâlnirea dintre Pilat din Pont şi Eminescu este întâlnirea ratată dintre civilizaţia de astăzi şi creştinism”, a afirmat Dan Puric.

normalitate

„Ce era Pilat din Pont? Un comisar european, ce vreţi dumneavoastră, un trimis al imperiului. Destul de limitat, înspăimântat, trebuia să-şi facă treaba. L-a întrebat pe băiatul ăla din faţa lui: de ce-ai venit? Ştiţi că Iisus n-a răspuns la toate întrebările. Cum e bine nici dumneavoastră să nu răspundeţi la toate întrebările pe care vi le pun ăştia”, mai spune actorul.

Te-ar mai interesa: 1 din 6 persoane suferă un AVC pe parcursul vieții...

A început proxenetismul social, degringolada socială

„Schingiuirea educaţională” şi „proxenetismul social”.  Nu a lipsit din conferinţă tema educaţiei sexuale în şcoli: „De ce s-a legat poporul român de-a lungul istoriei? De credinţă şi familie! Ce se încearcă astăzi să se smulgă? Credinţa şi familia!”, „De la cel mai înalt nivel, au vrut să pună educaţia sexuală în şcoli. Fiţi atenţi câtă perversitate, au dat drumul la internet la tot proxenetismul.

Te-ar mai interesa: Alertă medicală transmisă de Spitalul de Boli Infe...

Contextul s-a format. A început proxenetismul social, degringolada socială, a început industria de pedofilie şi de proxenetism şi în România, după care venim şi vă facem bine! Punem orele de educaţie sexuală. De la ce vârstă? De la 2 ani, de la 3 ani. Inocenţa copilului… Ce spune Sfântul Ioan Gură de Aur? Sufletul copilului e ca o plastilină”.

Dan Puric a vorbit despre vindecări miraculoase de cancer

Acesta le-a comparat cu felul în care românii i-au primit la graniţă pe refugiaţii ucraineni.

„Amărâtul ăsta de popor român a ieşit cu sarmaua în faţă la ucraineni, uitând tot, într-o fracţiune de secundă. Ia mă şi mănâncă, pentru că eşti amărât! Uitând tot, iertând tot”.

Puric a depănat amintiri despre Moldova. I-a îndemnat pe auditori să nu le fie frică, „să ne uităm la sfinţi, pentru că ei au revelaţii, domle, înseamnă să vezi un lucru care te urmăreşte o viaţă întreagă”.

Actorul s-a exprimat şi despre americanii care se convertesc în număr tot mai mare la ortodoxie, despre „mizeriile Occidentului care sunt trimise la noi, pe care trebuie să le curăţăm noi”.  El a îndemnat publicul să rămână în ţară, pentru că e în siguranţă, „acum, când se accelerează timpurile”, potrivit Libertatea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private