Sari la conținut

Actrița care a făcut fraza „Prea bun, prea ca la țară” celebră, suferă acum de o boală cumplită. „Stau în pat! Nu mai pot merge deloc”

Actrița care a făcut fraza „Prea bun, prea ca la țară” celebră, suferă acum de o boală cumplită. „Stau în pat! Nu mai pot merge deloc”.

Natașa Raab stă departe de lumina reflectoarelor, de mai bine de un an de zile. Actrița îndrăgită de publicul larg s-a confruntat cu depresia și suferă de o boală autoimună care îi afectează creierul, vorbirea și sistemul locomotor.

A devenit celebră în ultimii ani ca și Coana Chiva, din reclama la lactate, iar fraza sa „Prea bun, prea ca la țară” este folosită acum de toți românii.

Din păcate, actrița a mai primit o veste îngrozitoare: suferă de Parkinson.

Actrița care a făcut fraza „Prea bun, prea ca la țară” celebră, suferă acum de o boală cumplită. „Stau în pat! Nu mai pot merge deloc”

De aproximativ un an, vedeta stă departe de scenă, dar și de micul ecran. Nu a mai filmat nici spoturi publicitare noi și este preocupată doar de starea de sănătate.

Din fericire, s-a mutat pentru o perioadă în casa prietenei ei care se asigură că nu-i lipsește nimic.

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai în pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor Paște liniștit!’, a declarat actrița pentru Ego.ro.

Prietena ei s-a oferit astfel să o ajute și i-a sugerat să se mute în locuința ei. Cele două își vor petrece și Paștele împreună.

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele.

Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută.

Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a dezvăluit doamna Viki, potrivit sursei citate.

Natașa Raab, cunoscută de mulți drept Coana Chiva din reclame, dezvăluiri dureroase. "Trăiesc un coșmar de doi ani"

Cine este Natașa Raab

Celebra actriță din România, în vârstă de 68 de ani a jucat în mai multe filme, fiind nominalizată la Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal în anul 2011. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în anul 1988, în clasa domnului profesor Mircea Albulescu.

Din anul 1988 este actor pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. Văzută pe micile ecrane în serialele „Inimă de țigan” și „Regina”, Natașa Raab este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară.

Lector universitar între anii 1996 și 1999, conferenţiar universitar doctor la Departamentul de Artă Teatrală de la Facultatea de Litere, Universitatea din Craiova, Nataşa Raab-Guţul este, de asemenea, autoarea lucrării „Tipologie feminină în dramaturgia lui Cehov”, publicată în luna noiembrie al anului 2004.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.