Sari la conținut

Actriţa de 51 de ani care spune că are 11 orgasme pe zi. Iată cum reuşeşte (VIDEO)

Orgasmul feminin este o senzaţie complexă, însă o femeie susţine că reuşeşte performanţa de a obţine nu mai puţin de 11 orgasme pe zi datorită unei tehnici speciale.

Karen Lorre practica o metodă unică de meditaţie, numită “meditaţia orgasmică”.

Tehnica presupune repetarea sunetelor “om!om!om”, care relaxează corpul, asemeni metodei din Tantra Yoga.

Meditaţia practicată de ea presupune mai multe sesiuni de câte 15 minute, în care două persoane se concentrează asupra sunetelor şi a senzaţiilor trăite.

Profesorul Pooja Lakshmin, de la Universitatea Rutgers, spune că în timpul orgasmului şi în timpul meditaţiei sunt activate aceleaşi zone din creier.

Femeile care apelează la această meditaţie spun că în timpul sesiunilor simt o comuniune cu cei din jur şi o stare de bine extraordinară.

Nicole Daedone, fondatoarea mai multor centre unde se practică această tehnică, spune că deocamdată cursurile ei sunt privite cu scepticism, dar in viitor oamenii le vor înţelege importanţa.

 

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: