duminică, septembrie 19, 2021

Actriţa Shannen Doherty (45 de ani), care a fost diagnosticată cu cancer la sân anul trecut, a publicat o serie de fotografii sfâşietoare ce o înfăţişează la una dintre şedinţele de chimioterapie.

Shannen

Doherty, cunoscută pentru rolul Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills 90210“, oferă o lecţie de viaţă prin lupta ei împotriva cancerului, pe care o expune prin intermediul unor fotografii extrem de sincere şi emoţionante. Recent, actriţa a publicat pe contul de Facebook o imagine în care este surprinsă în spital, în timpul tratamentului, o poză greu de privit fără a te cuprinde tristeţea.

actrita

„Multiplele chipuri ale cancerului. Ziua de chimioterapie. Ceea ce numim «Diavolul Roşu» îmi este injectat prin intermediul perfuziilor din pieptul meu. De asemenea, o puteţi vedea pe asistenta

medicală care îmi poartă o mare grijă“, a scris Doherty în dreptul pozei.
De asemenea, actriţa a mai postat alte două imagini – una în care soţul său, Kurt Iswarienko, o sărută pe frunte, iar în cealaltă are capul în poala mamei sale. „Uneori nu există nimic care să te ajute să treci peste obstacole în afară de iubirea mamei. Îţi mulţumesc mamă pentru că întotdeauna mi-ai fost alături şi ai fost atât de puternică. Te iubesc!“, este un alt mesaj al actriţei.
shannenshannen1
Luna trecută, Shannen Doherty a povestit ce înseamnă lupta cu această boală necruţătoare, Doherty dezvăluind că a avut o singură operaţie

de mastectomie în luna mai. „Necunoscutul este întotdeauna cea mai înfricoşătoare parte. Chimioterapia va funcţiona? Radioterapia va funcţiona? Va trebui să trec iar prin aceste etape sau o să am un cancer secundar? Orice altceva este uşor de gestionat. Durerea e uşor de gestionat, a trăi fără sâni e uşor, dar grija pentru viitorul tău te macină şi modul în care viitorul tău îi afectează pe cei care te iubesc“, a zis ea.

Shannen Doherty a găsit sprijin în echipa de doctori care s-a ocupat de ea, alături de ea fiind chiar şi chirurgul care a efectuat mastectomia şi care a încercat să nu

o lase afectată de operaţie. O experienţă emoţionantă pentru Doherty a fost alegerea unui sutien nou. „A fost traumatic şi oribil, nu credeam că o să mai port sutien. Am mers cu mama mea, am probat un sutien şi am început să plâng. Am mers în maşină şi am plâns“, spune actriţa.
13934777_10154358903311730_5593097857277989703_n
Shannen Doherty a descris şi lupta intensă pe care o duce cu boala. „După chimioterapie trebuie să te duci mereu la baie. Vomiţi în fiecare secundă. După prima şedinţă am pierdut patru kilograme, instantaneu. Nu trebuie să te mişti, nu poţi sta în maşină, nu poţi să mânânci. Soţul meu m-a luat cu maşina după şedinţă,

a trebuit să mă pună pe perfuzii ca să mă hidrateze. Nu se întâmplă nimic în corpul tău, totul iese afară“, a zis ea.

Actriţa crede că nimeni nu ar trebui să fie ruşinat de felul în care boala schimbă fizic o persoană. „Din cauza medicamentelor îmbătrâneşti şi te poţi îngrăşa, sunt reacţii diferite în corp. De aceea, nu vreau ca cineva care îmi face o poză să se minuneze de felul în care arăt. Am vrut să spun asta, cum cred eu că e mai bine. De asemenea, e uşor de trăit cu cancerul dacă ştiu că pot ajuta cel puţin o persoană“, a concluzionat ea.

Ultimele stiri