luni, martie 27, 2023

Gazda Fox News, Tucker Carlson, i-a criticat pe democrați pentru că au purtat un „război deschis cu natura” marți, invocând schimbările climatice și transgenderismul drept cazuri în care ei ignoră „realitatea fizică”.

Carlson a analizat starea medicală a președintelui Joe Biden și a senatorului democrat John Fetterman din Pennsylvania. Fetterman a suferit un accident vascular cerebral în timp ce era în campanie pentru Senat în 2022, în timp ce fostul secretar al locuințelor și dezvoltării urbane dr. Ben Carson, un fost neurochirurg, a declarat că Biden a arătat semne de demență în timpul unui interviu din noiembrie.

Te-ar mai interesa: Medic: șase modalități de a reduce riscul de apari...

Bărbații de 82 de ani nu ar trebui să conducă țări.

Iată principalul lucru pe care trebuie să-l știi despre Joe Biden. Are 80 de ani. S-a născut în 1942, în prima jumătate a secolului trecut. În anul în care s-a născut Biden, doar 36% din gospodăriile americane aveau telefon. Aproape jumătate dintre ei nu aveau instalații sanitare interioare.

Joe Biden a împlinit 80 de ani în noiembrie anul trecut. În această toamnă, el va împlini 81 de ani. Dacă Biden ar avea un al doilea mandat complet ca președinte, ar avea 86 de ani. Cu alte cuvinte, e la o distanță de patru ani de 90.

Starea de sănătate a lui Joe Biden pusă la îndoială „Vârsta este doar un număr”

Acestea nu sunt fapte banale despre Joe Biden. Acestea sunt faptele centrale ale vieții lui Joe Biden. Vârsta lui Joe Biden ne definește pe el și pe noi toți. Este adevărat pentru fiecare persoană. „Vârsta este doar un număr”, vei auzi oamenii spunând. Dar ei se mint singuri.

Te-ar mai interesa: Rețeta care te vindecă de multe probleme, pe care ...

Vârsta este mai mult decât un număr. Vârsta este o expresie a realității biologice de bază a existenței umane, și anume că, la un moment dat, se apropie de sfârșit. Vârsta este modul în care trasăm o progresie de la naștere la moarte pe măsură ce trecem din această lume, așa cum au făcut-o miliarde înaintea noastră, și sunt înlocuite de altele. Odinioară erau numiți ciclul vieții. Nimeni nu l-a schimbat vreodată. Nimeni nu o va face vreodată.

Te-ar mai interesa: Boala care face ravagii în Români. Mulți o confund...

Deci alegerea noastră este între a accepta o realitate pe care nu o putem modifica sau a nega că realitatea chiar există. Partidul Democrat a ales-o pe cea din urmă. Astăzi este 1 martie. Asta înseamnă că peste un an de astăzi vom fi în mijlocul sezonului primar prezidențial. Joe Biden a dat toate indicațiile că intenționează să participe la asta și că partidul său este ferm în spatele lui. DNC a schimbat deja calendarul primar pentru a face din Carolina de Sud, care este un stat mașină, în care rezultatul poate fi scris cu ușurință, să fie primul concurs. Și nu a fost un accident. A fost facut. A fost schimbat pentru a ajuta ca Joe Biden să câștige.

Te-ar mai interesa: Tratament revoluționar pentru pacienții cu cancer ...

Biden spune că se gândește cu fermitate să candideze din nou. Soția lui Biden, desigur, spune că speră foarte mult că el va candida. Și cel mai grăitor dintre toate, niciun democrat de masă nu a anunțat o alergare împotriva lui. Deci, în această seară, Joe Biden este în cursa pentru nominalizarea democrată. Și din seara asta, va primi nominalizarea.

Și asta este pur și simplu uimitor dacă te gândești la asta. Joe Biden ar împlini 82 de ani în ziua inaugurării. Aceasta este cu opt ani mai mare decât speranța medie de viață a bărbaților din această țară. Deci practic toți cei din clasa lui de liceu vor fi plecați până atunci. Dar Joe Biden tocmai își va începe al doilea mandat ca președinte al Statelor Unite.

Te-ar mai interesa: Iată care sunt obiceiurile care te îngrașă fără să...

Ar fi sănătos pentru America? Ar fi sănătos pentru Joe Biden? Desigur că nu. E ingrozitor; Bărbații de 82 de ani nu ar trebui să conducă țări. Nu sunt suficient de puternici mental sau fizic. Toată lumea știe asta, inclusiv orice bărbat de 82 de ani pe care îl întrebi. Oamenii din jurul lui Joe Biden știu cu siguranță asta. Cum au putut să nu știe asta? Ei îl urmăresc și tu faci, de asemenea. Iată-l pe Joe Biden în Varșovia, Polonia, chiar săptămâna trecută.


„Ați intrat în război cu natura! Vă jucați de-a Dumnezeu!”

Acuzațiile prezentatorului la adresa Democraților continuă

„În final, oricum ne degradăm pentru că nu suntem Dumnezeu. Acceptarea acestui fapt că nu suntem Dumnezeu, lucrând în limitele prestabilite ale naturii, este cheia echilibrului și fericirii în această viață umană. Ignorarea acestui fapt duce la nebunie sau, în cazul Americii moderne, duce la agenda trans și la teologia climatică”, a spus Carlson, co-fondator al Daily Caller și membru de onoare al Daily Caller News Foundation.

„Dacă ai cere unei sute de oameni cinstiți să numească lucruri pe care ființele umane nu le pot controla majoritatea, ai enumera sexul biologic și vremea.”

Totul este o fantezie ridicolă.

„Ei ne spun, desigur, că vârsta nu mai contează. Joe Biden poate trăi pentru totdeauna. Avem inteligență artificială acum. Totul este o fantezie ridicolă. Ei nu au o asemenea putere. Ei nici măcar nu pot menține rețeaua electrică în funcțiune în statul California. Unii dintre ei știu asta, știu cât de limitati sunt, motiv pentru care devin atât de isterici în fața realității fizice, deoarece este o amintire a limitelor lor”, a spus Carlson.

„Îți amintești toamna asta când reporterul NBC, o femeie pe nume Dasha Burns, a îndrăznit să sublinieze că accidentul vascular cerebral lui John Fetterman l-a afectat. Bineînțeles, îi dăunase. Toată lumea a putut vedea că l-a rănit”, a continuat Carlson.

„Dar pentru soția lui Fetterman și pentru restul instituției democrate și pentru corpul de presă, a spune așa ceva cu voce tare a fost mai ofensator decât orice obscenitate.”

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private