marți, ianuarie 25, 2022

Cunoscutul medic, Octavian Jurma, a transmis un avertisment extrem de important statului român. Acesta susține că părinții sunt infectați de proprii copii pentru că sunt trimiși la școală, în schimb marile companii își protejează angajații ținîndu-i acasă. Concluzia unanimă a autorităților a fost “vrem să repetăm dezastrul!”, este de părere cercetătorul.

Acuzații grave! Octavian Jurma: Concluzia autorităților a fost <vrem să repetăm dezastrul!>

„România azi: 140 minori internați. Cu 53% față de media de 91 a săptămânii trecute. Până la finalul săptămânii vom depăși 200, iar săptămâna viitoare vom depăși probabil recordul de minori internați din valul 4-Delta. După dezastrul din școli de acum câteva săptămâni din valul 4-Delta, concluzia unanimă a autorităților a fost <vrem să repetăm dezastrul!>. Avem un recomandare fermă pentru firme să își țină angajații acasă, dar copiii sunt trimiși fizic la școală să își infecteze părinții trimiși acasă de firme să nu se infecteze la muncă”, scrie pe Facebook Jurma.

Te-ar mai interesa: Horoscop 24-30 ianuarie. Astrolog: Săptămâna este ...

 „Refuzăm vaccinarea, refuzăm testarea, refuzăm certificatul verde și în general orice măsură de prevenție. Nu obligăm nici un adult să facă ceva împotriva voinței sale, dar obligăm copiii să meargă la școală la infectare sigură. Mare vitejie are statul românesc. Găină în fața câtorva sute de adulți care rup gardul Parlamentului, dar zmeu în fața copiilor a căror sănătate depinde exclusiv de responsabilitatea adulților din jurul lor. Noaptea minții!”, a mai spus specialistul.

Medicul e de părere că dacă statul vrea să facă bine cu de-a sila cuiva, atunci să înceapă cu obligativitatea certificatului verde, nu cu obligativitatea infectării copiilor.

Te-ar mai interesa: Anunț pentru părinți! Testarea rapidă în școli. Co...

Statele Unite este un exemplu pentru valul Omicron. Octavian Jurma spune că „o țară lovită năprasnic și aflată cu 2 săptămâni înaintea noastră pe curbă”.

În orașul Indianopolis, dr. Elaine Cox, medicul șef al spitalului de copii Riley, a anunțat că sunt de 4 ori mai multe internări decât în oricare alt val precedent. Dintre copiii internați în spital, jumătate au nevoie de asistență în ATI, iar dintre cei care sunt internați la ATI 40% au nevoie o perioadă de ventilație.

Te-ar mai interesa: O tânără a murit la doar 25 de ani după ce a luat ...

„Chiar credeți că în România va fi mai bine când mereu a fost mai rău? Nu vreți să aveți nevoie de spital în perioada asta. Dragi graviduțe, vaccinați-vă! Dragi mămici, vaccinați-vă copiii! Mergeți la medicul vostru și stați de vorba despre vaccinare dacă aveți semne de întrebare, nu așteptați să vă răspundă virusul că nu o să va ceară permisiunea să va inoculeze copilul”, conchide medicul specialist.

Te-ar mai interesa: Care este vârsta ideală de apariție a menopauzei? ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private