luni, iunie 27, 2022

Acuze grave la un spital din Târgu Jiu. Pacientă găsită de familie cu piciorul rupt. Reprezentanții spitalului spun că e vina pacientei.

Familia unei paciente în vârstă de 72 de ani susține că a găsit-o pe aceasta cu un picior rupt și plină de vânătăi. Florina Răscol, fiica pacientei, îi acuză pe angajații spitalului că nu au avut grijă de mama ei, în vârstă de 72 de ani.

Te-ar mai interesa: Horoscop Iulie. Cât de norocoși sunt nativii acest...

Acuze grave la un spital din Târgu Jiu. Pacientă găsită cu piciorul rupt

 „O duc bună la spital, sănătoasă, pe picioarele ei și o găsesc cu picioarele rupte. Nu vrea să-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat. Zice că a căzut din pat.

Cum să cadă din pat și să și rupă piciorul în halul ăla. Nu cred așa ceva, e imposibil. O să fac o plângere la poliție, o să fac și la parchet”, a declarat aceasta, potrivit Digi24.

Reprezentanții spitalului spun că e vina pacientei

Reprezentații spitalului susțin că vina i-ar aparține chiar pacientei. Bătrâna a căzut în baie și și-a fracturat un picior. Aceștia susțin că femeia ar fi avut astfel de accidente și acasă, în urmă cărora ar fi venit la spital deja plină de vânătăi.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

„Medicul a observat că pacienta avea mai multe echimoze pe picioare și i-a spus acest lucru fiicei doamnei. Contrar recomandărilor medicilor,  pacienta s-a ridicat și a mers la baie, aici a căzut, o infirmieră a auzit exact în momentul în care s-a accidentat și a intervenit și a ajutat-o” , a declarat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Târgu Jiu:

Managerul Spitalului Județean din Târgu Jiu spune că face verificări în acest caz.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private