Categories: Ştiri sănătate

Adda a răbufnit și își ceartă fanii. Aceasta vorbește despre problema de sănătate a lui Justin Bieber: „Hai să nu mai râdem!”

Adda – cunoscută în mediul online pentru dorința de a informa corect oamenii cu privire la sănătate, a răbufnit după ce a văzut comentariile răutăcioase a omanilor cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă Justin Biber.

Adda a răbufnit pe Instagram

Pe Instastory, Adda a scris următorul mesaje, despre mononucleoza cronică, afecțiune de care suferă și Justin Bieber. Cântăreața a fost deranjată profund de comentariile răutăcioase ale oamenilor.

„Se numește boala sărutului în termeni populari pentru că se transmite prin fluide. Virusul EPSTEIN BARR – îl luam toți în copilărie de la mâini murdare și avem simptome „inofensive” care imită răceala. El se reactivează de mai multe ori pe parcursul vieții și provoacă de la tiroidă hasimoto la cancer limfatic, boala lyme, leucemii, paralizii etc. Ar trebui să ne testăm anticorpii igm igg cel puțin de două ori pe an. Nu se poate trata, pentru că este virus, se poate doar menține în stare latentă în celule”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Majoritatea oamenilor cu probleme mari de sănătate, chiar și cu alergii, urticarii, probleme hormonale, boli autoimune, parazitare, de sânge au acest virus reactivat. Femeile care au ganglioni inflamați inghinal, axilă etc, au acest virus reactivat. Hai să nu mai râdem că se poate întâmpla oricui”, a mai scris vedeta.

Despre Mononucleoza infectioasa

Mononucleoza infectioasa, „mono”, „boala sarutarii” si febra glandulara sunt toti termeni folositi in mod popular pentru a descrie infectia foarte frecventa cauzata in mod obisnuit de virusul Epstein-Barr (EBV), dar si alti virusi pot provoca boala.

Simptomele infectiei cu virusul Epstein-Barr includ febra, oboseala, stare generala de rau si dureri in gat. Denumirea „mononucleoza” se refera la o crestere a unui anumit tip de globule albe mononucleare (limfocite) in fluxul sangvin in raport cu celelalte celule albe din sange ca urmare a infectiei virale. Stiintific, EBV este clasificat ca membru al familiei herpesvirus.

Boala a fost descrisa pentru prima data in 1889 si a fost denumita „Drüsenfieber” sau febra glandulara. Termenul de mononucleoza infectioasa a fost folosit pentru prima data in 1920, cand s-a gasit un numar crescut de limfocite in sangele unui grup de studenti care aveau febra si simptome ale afectiunii.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică