marți, iunie 28, 2022

Adda – cunoscută în mediul online pentru dorința de a informa corect oamenii cu privire la sănătate, a răbufnit după ce a văzut comentariile răutăcioase a omanilor cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă Justin Biber.

Adda a răbufnit pe Instagram

Pe Instastory, Adda a scris următorul mesaje, despre mononucleoza cronică, afecțiune de care suferă și Justin Bieber. Cântăreața a fost deranjată profund de comentariile răutăcioase ale oamenilor.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

„Se numește boala sărutului în termeni populari pentru că se transmite prin fluide. Virusul EPSTEIN BARR – îl luam toți în copilărie de la mâini murdare și avem simptome „inofensive” care imită răceala. El se reactivează de mai multe ori pe parcursul vieții și provoacă de la tiroidă hasimoto la cancer limfatic, boala lyme, leucemii, paralizii etc. Ar trebui să ne testăm anticorpii igm igg cel puțin de două ori pe an. Nu se poate trata, pentru că este virus, se poate doar menține în stare latentă în celule”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Majoritatea oamenilor cu probleme mari de sănătate, chiar și cu alergii, urticarii, probleme hormonale, boli autoimune, parazitare, de sânge au acest virus reactivat. Femeile care au ganglioni inflamați inghinal, axilă etc, au acest virus reactivat. Hai să nu mai râdem că se poate întâmpla oricui”, a mai scris vedeta.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Despre Mononucleoza infectioasa

Mononucleoza infectioasa, „mono”, „boala sarutarii” si febra glandulara sunt toti termeni folositi in mod popular pentru a descrie infectia foarte frecventa cauzata in mod obisnuit de virusul Epstein-Barr (EBV), dar si alti virusi pot provoca boala.

Simptomele infectiei cu virusul Epstein-Barr includ febra, oboseala, stare generala de rau si dureri in gat. Denumirea „mononucleoza” se refera la o crestere a unui anumit tip de globule albe mononucleare (limfocite) in fluxul sangvin in raport cu celelalte celule albe din sange ca urmare a infectiei virale. Stiintific, EBV este clasificat ca membru al familiei herpesvirus.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Boala a fost descrisa pentru prima data in 1889 si a fost denumita „Drüsenfieber” sau febra glandulara. Termenul de mononucleoza infectioasa a fost folosit pentru prima data in 1920, cand s-a gasit un numar crescut de limfocite in sangele unui grup de studenti care aveau febra si simptome ale afectiunii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private