sâmbătă, iunie 25, 2022

Veste tristă pentru fanii lui Justin Biber. Cântărețul internațional care face furori cu fiecare apariție a fost nevoit să își amâne turneul. Veștile privind starea lui de sănătate nu sunt deloc bune. Potrivit apropiaților artistului, Biber se confruntă cu o boală misterioasă și nu dă deloc semne să își revină.

„Nu îmi vine să cred că spun așa ceva. Am făcut tot ce se putea pentru a mă simți mai bine, dar boala mea se înrăutățește. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele show-uri (doctorul a cerut). ”, a spus artistul, pe rețelele de socializare.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

Biber și-a amânat turneul, însă nu se știe până la ce dată.

Potrivit recomndărilor medicilor, acesta are nevoie de o perioadă de odihnă.

„Către toți oamenii mei: vă iubesc foarte mult, o să mă odihnesc și o să mă simt bine.”, a completat el.

În urmă cu doar câteva zile și soția lui, Hailey Bieber, povestea pe rețelele de socializare că se „simte puțin copleșită” și „obosită”. Vedeta spunea că îi este foarte greu să își respecte programul și rutina, dar și să facă exerciții fizice.

„Mi s-a părut mai greu decât de obicei. Cred că motivul pentru care am decis să împărtășesc asta este pentru că știu că, probabil, sunt foarte multe persoane care se simt așa. Și știu că mereu mă face să mă simt mai bine când vorbesc cu alți oameni, despre sentimentele mele. Voiam să vă spun că nu sunteți singuri. Mereu va fi cineva care trece prin lucruri similare, vă trimit multă iubire”, a declarat soția lui Justin Bieber, Hailey, prin intermediul rețelei TikTok.

Te-ar mai interesa: Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ili...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private