Categories: Ştiri sănătate

Adela Popescu, momente dificile. Vedeta, confirmată cu COVID-19. „Stau cu mască în casă…”

Adela Popescu, momente dificile. Vedeta, confirmată cu COVID-19. „Stau cu mască în casă…”

Viața celebrei vedete de la ProTV pare plină de schimbări, unele plăcute, altele mai puțin. În luna iulie, Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară. Peste doar două luni, la sfârșitul lunii august, proapsăta mămică a revenit ca prezentatoare la emisiunea „Vorbește Lumea”, de la ProTV.

Din păcate, Adela Popescu nu mai prezintă emisiunea împreună cu bunul său coleg Gabriel Coveșeanu, care a renunțat la acest proiect. Soția lui Radu Vâlcan a revenit pe sticlă alături de o nouă echipă, pe care trustul PRO mizează că va sparge audiențele. Din formula nouă a matinalului de la PRO TV fac parte Shurubel și Bogdan Ciudoiu, oameni cu o experință vastă în radio.

Deși începutul a fost în forță, Adela Popescu a anunțat ieri că a primit un rezultat pozitiv în urma testului Covid. Prin urmare, în următoarele două săptămâni va trebui să respecte regulile de carantină și deci să lipsească de la emisiune.

Adela Popescu, momente dificile. Vedeta, confirmată cu COVID-19

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu, colegilor de la „Vorbește Lumea”.

Vedeta a explicat de ce nu s-a vaccinat anti-covid. Are deocamdată simptome relativ ușoare și se simte bine, în ciuda faptului că este nevoită să stea acasă.

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere.

Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici.

Ne hidratăm, ascultăm doctorul. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a mai spus actrița.

Recent Posts

Sfârșitul lumii este aproape: O clarvăzătoare a dezvăluit data exactă a Apocalipsei și detalii terifiante despre ” Antihrist”

Mhoni Vidente a generat agitație pe rețelele de socializare cu ultima sa predicție despre sfârșitul…

27 de minute ago

Oamenii de știință: acest obicei din copilărie crește riscul de demență

Un obicei din copilărie este asociat cu un risc crescut de a dezvolta demență mai…

57 de minute ago

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

o oră ago

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

2 ore ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

2 ore ago

Citeste si: