vineri, august 19, 2022

Adela Popescu, momente dificile. Vedeta, confirmată cu COVID-19. „Stau cu mască în casă…”

Viața celebrei vedete de la ProTV pare plină de schimbări, unele plăcute, altele mai puțin. În luna iulie, Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară. Peste doar două luni, la sfârșitul lunii august, proapsăta mămică a revenit ca prezentatoare la emisiunea „Vorbește Lumea”, de la ProTV.

Te-ar mai interesa: Tot mai mulți copii, afectați de un nou virus. Iat...

Din păcate, Adela Popescu nu mai prezintă emisiunea împreună cu bunul său coleg Gabriel Coveșeanu, care a renunțat la acest proiect. Soția lui Radu Vâlcan a revenit pe sticlă alături de o nouă echipă, pe care trustul PRO mizează că va sparge audiențele. Din formula nouă a matinalului de la PRO TV fac parte Shurubel și Bogdan Ciudoiu, oameni cu o experință vastă în radio.

Deși începutul a fost în forță, Adela Popescu a anunțat ieri că a primit un rezultat pozitiv în urma testului Covid. Prin urmare, în următoarele două săptămâni va trebui să respecte regulile de carantină și deci să lipsească de la emisiune.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

Adela Popescu, momente dificile. Vedeta, confirmată cu COVID-19

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu, colegilor de la „Vorbește Lumea”.

Te-ar mai interesa: Margherita de la Clejani, în lacrimi: Nu am fost „...

Vedeta a explicat de ce nu s-a vaccinat anti-covid. Are deocamdată simptome relativ ușoare și se simte bine, în ciuda faptului că este nevoită să stea acasă.

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere.

Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici.

Te-ar mai interesa: 10 sfaturi pentru o viață sănătoasă. Vlad Ciurea: ...

Ne hidratăm, ascultăm doctorul. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a mai spus actrița.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private