Categories: Ştiri sănătate

Adevar nespus despre ”Prințesa inimilor”. Nimeni nu a stiut

1 iulie, o zi extrem de trista pentru cei care au iubit-o pe Printesa Diana. Se împlinesc 25 de ani de la moartea „Prințesa Inimilor” si tot mai apar informatii despre cea mai iubita Printesa.

Adevar nespus despre ”Prințesa inimilor”. Nimeni nu a stiut

Supranumită „Prințesa Inimilor”, fosta soție a Prințului Charles a fost în anii 80 una dintre primele celebrităţi fotografiată în timp ce atingea, fără teamă, o persoană infectată cu HIV.

Potrivit autoarei britanice Ingrid Seward, Diana părea mereu că vrea să ajungă la sufletul oamenilor, iar asta i-a alimentat popularitatea extrem de mare, scrie Grunge.

„Prințesa inimilor”, care s-a împrietenit cu nenumărate celebrități, de la Elton John la Freddie Mercury până la Maica Tereza și Gianni Versace, nu avea la inimă pe oricine. Ea a provocat un adevărat seism în familia regală când a oferit un interviu pentru Andrew Morton, autorul cărții „Diana: Her True Story”. Iată câțiva oameni celebri pe prințesa Diana nu i-a avut deloc la inimă.

Relatia cu Regina
Prințesa Diana și soacra sa, regina Elisabeta, au avut problemele lor, deși nu se știe dacă au avut vreodată o confruntare directă.

Potrivit lui Ingrid Seward, o autoare britanică care cunoaște culisele Familiei Regale, Diana spunea la început: „Am cea mai bună soacră din lume”.

Se pare că Lady Di apela adesea la regină și plângea pe umărul ei, când suferea din cauza Prințului Charles.

Relația lor n-a mai fost așa, după ce Diana a colaborat în secret la cartea „Diana, Her True Story”, în care-l critica Charles și aducea unele reproșuri Familiei Regale. Când relatia sa cu Charles era deja la final, regina Elisabeta a acuzat-o că este responsabilă de destrămarea mariajului. În perioada în care Charles își neglija soția și se vedea cu Camilla Parker Bowles, Diana nu-și mai avea soacra la suflet.

Camilla, singura iubire adevărată a lui Charles

Potrivit documentarului „Diana: In Her Own Words”, Camilla a fost prima și singura iubire adevărată a lui Charles. Camilla și Charles nu au încetat să se vadă, nici după ce Diana a intrat în peisaj. Diana a știut tot timpul că relația lor continua și asta i-ar fi provocat bulimia, despre care s-a confesat în carte.

Prințesa a povestit în 1992 că a decis, în ultima clipă, să meargă la o petrecere, alături de Charles, unde urma să vină și rivala sa.

Aici, „Prințesa Inimilor” a strâns mâna Camillei și i-a șoptit ușor la ureche: „Știu exact ce se întâmplă”, amenințând că își va lua soțul înapoi. Camilla nu a renunțat și, în cele din urmă, la opt ani de la moartea Dianei, s-a căsătorit cu Prințul Charles. Cu acceptul Reginei.

De ce s-au urâtPrințesa Diana și Prințesa Margaret?

Prințesa Diana și Prințesa Margaret, sora mai mică a Reginei Elisabeta, „s-au urât” în urma interviului acordat de Lady Di, în care a vorbit despre dedesubturile căsătoriei cu Charles.

Potrivit experților regali, Margaret a văzut acest interviu ca pe „trădarea supremă” și nu a mai vorbit niciodată cu Lady Di. Margaret a făcut tot posibilul să o evite pe Diana, dar, conform experților regali, asta nu însemna că nu era la curent cu toate mișcările ei.

„Puteai vedea perdelele mișcându-se și știai că Margaret privea. Diana știa ce se întâmplă și îi făcea cu mâna”, a dezvăluit Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana.

 

 

Recent Posts

Cele 5 zodii cu care nu ar trebui să te cerți. Nu vei avea niciodată câștig de cauză

Cele 5 semne zodiacale cu care nu ar trebui să te cerți niciodată. Nu vei…

29 de minute ago

Semne care îți arată că o persoană este aproape de moarte

Fiecare dintre noi se va confrunta cu sfârșitul vieții, însă puțini dintre noi sunt cu…

o oră ago

Bărbat de 99 de ani, divorț de soția sa de 96 de ani, după ce a găsit scrisorile ei secrete de dragoste din anii 1940

Bărbat de 99 de ani, divorț surprinzător. Un bărbat de 99 de ani și soția…

2 ore ago

6 semne timpurii de tumoră pe creier pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

O tumoră pe creier reprezintă o creștere anormală a celulelor din creier și este o…

2 ore ago

Citeste si: