miercuri, mai 18, 2022

Marele secret al Reginei Elisabeta a II-a. Este una dintre cele mai apreciate personalități de pe planetă și își permite lucruri la care mulți doar visează. Totuși, aceasta are unele obiceiuri, sau chiar ritualuri, pe care majoritatea le-ar putea avea.

Marele secret al Reginei Elisabeta a II-a. Ce ritual face în fiecare dimineață?

Suverana, în vârstă de 96 de ani, are un program strict pe care îl respectă cu sfințenie. Urmează același ritual matinal de ani întregi. Iată cum începe fiecare zi.

Te-ar mai interesa: Bebelușii în pericol extrem! Criza de lapte praf &...

ceai pentru digestie

Conform fostului bucătar al Casei Regale, Darren McGrady, Regina Elisabeta a II-a începe fiecare dimineață bând o ceașcă din ceaiul ei preferat, Earl Grey, fără zahar și mănâncă câțiva biscuiți de ciocolată marca Bath Olivers.

Biscuiții pe care îi consumă suverana au un gust puternic de ciocolată, după cum sunt descriși de firma care îi produce și pot fi achiziționați în schimbul a nu mai puțin de nouă lire, adică 52 de lei!

Ciocolata bogată, neagră, îmbrăcată cu generozitate în jurul unui biscuit crocant copt lent. Chocolate Olivers este cel mai bun răsfăț, făcută folosind o rețetă patentată din anii 1930, care include hamei și malț, cu cea mai groasă și mai bogată ciocolată neagră”, scrie firma producătoare.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mâncăm în mod excesiv? Efectel...

Desertul preferat al Reginei Elisabeta a II-a

Darren McGardy a confirmat, în repetate rânduri, că suverana este fascinată de dulciuri. Desertul ei preferat este tortul de ciocolată, pe care îl savura ori de câte ori avea ocazia.

Fostul bucătar regal McGrady a gătit pentru regina la Palatul Buckingham timp de 11 ani, așadar știe câteva lucruri despre dieta Majestății Sale, inclusiv despre preferințele gastronomice ale suveranei.

Te-ar mai interesa: Alertă medicală transmisă de Spitalul de Boli Infe...

Darren: A fost o onoare să gătească pentru membrii Casei Regale

Darren a gătit în orașul său natal, Nottingham, și a lucrat la The Savoy din Londra, dar a decis să aplice pentru un loc de muncă la palat după ce a văzut un anunț conform căruia Casa Regală căuta bucătari pentru pregătirea mesei de la nunta Prințului Charles cu Prințesa Diana. Atunci a aplicat și a obținut slujba la care a visat mereu. Darren a declarat că a fost o onoare să gătească pentru membrii Casei Regale și o experiență pe care nu o va uita niciodată în viața sa.

Te-ar mai interesa: Efecte secundare ale paracetamolului: analgezicul ...

Din culisele bucătăriei regale: „Gătitul la Palatul Buckingham a fost uimitor”

„Gătitul la Palatul Buckingham a fost uimitor. A fost tot ce mă așteptam să fie. Au cele mai uimitoare produse, cea mai bună calitate a alimentelor, cele mai bune ingrediente cu care să lucrezi”, declara acesta, potrivit click.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private