sâmbătă, iunie 25, 2022

Adevărul a ieșit la iveală! Laurențiu Reghecampf, despre motivul despărțirii de Anamaria Prodan: Sunt timid și am respect. Ea e genul de femeie…

După o căsnicie ce părea perfectă, Laurențiu Reghecampf  și Anamaria Prodan s-au despărțit cu mare tam-tam. Fanii celor doi, dar și presa, au speculat în legătură cu motivul despărțirii.

Anamaria Prodan a declarat că aventurile celui care i-au fost soț au dus la acest deznodământ. Pe de cealaltă parte, antrenorul Universității Craiova a lăsat să se înțeleagă că aventura soției sale cu Dan Alexa a fost motivul care a declanșat ruperea relației.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...


Adevărul a ieșit la iveală! Laurențiu Reghecampf, despre motivul despărțirii de Anamaria Prodan: Sunt timid și am respect. Ea e genul de femeie…

Recent, însă, în cadrul unui interviu de la Kanal D, Laurențiu Reghecampf  a explicat pe larg unde s-a rupt, de fapt, iubirea și ce a dus la despărțire.

Antrenorul de la Universitatea Craiova susține că este timid și nu-i place să apară în public, în timp ce, despre Anamaria, spune că îi place prea mult să-și arate imaginea.

„Referitor la acest lucru, de la început am fost așa. Noi suntem total diferiți la aceste lucruri. Ea e genul de femeie de imagine, să iasă, să apară.

Eu sunt total diferit, eu nu mă bag niciodată în seama cu cineva dacă nu îl cunosc. Niciodată nu deranjez pe cineva, niciodată nu merg la o masă dacă nu sunt invitat. Niciodată nu mi-au plăcut lucrurile astea.

Te-ar mai interesa: Leacul care vindecă boli grave. Lidia Fecioru: ...

De multe ori oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar nu. Sunt timid și am respect. Îmi știu nivelul și nu pot să mă bag în seamă cu oamenii neinvitat.

Ceea ce spune Ana… este păcat. Amândoi, pe undeva, am cescut împreuna. Și ea, și eu. Ea a fost ajutată de faptul ca eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru.

Eu niciodată nu o să ies să spun lucrurile astea pentru ca nu îmi fac cinste. Consider că am fost un cuplu, ar trebui să menținem acest lucru în memoria copilului nostru.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, și eu sunt tată. Iar aceste lucruri nu fac decât să îi scadă din popularitate. Pentru că nu îți fac cinste”, a declarat Reghecampf, potrivit sursei citate.

Foto | Laurențiu Reghecampf a devenit tată din nou. Ce nume i-a ales celui mai nou membru al familiei. ”Vă iubește tata!”

De ce numele băieților săi încep cu litera „L”

Laurențiu Reghecampf are 3 copii: Luca Reghecampf, din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf Jr (Bebeto), din căsnicia cu Anamaria Prodan, și noul-născut Liam, din relația cu Corina Caciuc.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente tipuri de cancer la tineri. Pre...

Antrenorul de la Universitatea Craiova a explicat că numele celui de-al treilea băiat a fost căutat special să înceapă cu litera „L”, deși numele nu are o semnificație anume.

„Nu are nicio semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă și David Andrei, toată lumea îi spune Luca, dar pe el îl cheamă și David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Adrian, a fost dorința Anei să îi punem numele meu, iar Liam m-am gândit că dacă tot sunt cei doi băieți și eu cu „L”, începem numele cu L, hai să găsim un nume care să se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Te-ar mai interesa: Astrolog: Sufletul vine și se lipește de mamă cu u...

Reamintim că Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, actuala sa iubită aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Antrenorul de fotbal a anunțat în mediul online venirea pe lume a băiețelului său, Liam, fiind în culmea fericirii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private