Sari la conținut

Adevărul despre carnea de pui! Trebuie SĂ ȘTII ASTA. S-a aflat acum

bacteriile din carne
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
bacteriile din carnea de pui

Beneficiile cosumului pielii de pui. Nutriționiștii nu recomandă consumul pielii de pe carnea de pui, însă ultimele cercetări arată ce beneficii aduce organismului nostru. Trebuie SĂ ȘTII ASTA. S-a aflat acum ce beneficii aduce sănătății.

Cercetătorii de la Universitatea Harvard susțin că un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sănătate. Pielea de pui conține grăsimi nesaturate de care inima ta are nevoie. Aceasta scade tensiunea arterială și nivelul de colesterol de sânge.

O bucată de carne de pui cu piele are cu 50 de calorii mai mult decât o bucată de carne de pui fără piele. În plus, are un gust mai bun, deci nu este nevoie să adaugi sare multă pentru gust.

Mai mult, pielea protejează puiul, astfel încât acesta nu mai absoarbe atât de mult ulei. Nu trebuie să o consumi dacă nu vrei, o poți îndepărta apoi, potrivit girly.ro.

Atenție! Nu trebuie să exagerezi cu ea și să nu o prăjeşti dacă vrei să o mănânci

carnea de pui se spală înainte de preparare?
Atunci când ajungi la raionul cu carne de pui, nu uita să iei în calcul următoarele aspecte înainte de a lua decizia de a cumpăra.

Modul în care arată carnea îți poate spune multe despre starea în care se află aceasta, dar ai grijă să nu te lași păcălit de cea care arată foarte atrăgător. Carnea trebuie să aibă un aspect natural, iar pielea să fie alb-gălbuie. Foarte important este și mirosul: dacă simți un iz care ți se pare anormal, nu cumpăra produsul, pentru că se poate ca acesta să fie alterat.

Dacă te gândești să cumperi carne de pui în viu, este important să afli în ce condiții a avut loc cresterea puilor și dacă au fost respectate cele optime. De asemenea, pune întrebări vânzătorului despre hrana pentru pasari pe care a folosit-o, pentru că aceasta contează foarte mult pentru calitatea cărnii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.