luni, septembrie 26, 2022

Adevărul despre relația dintre Alain Delon și Ramona Bădescu. Actrița a oferit la un moment dat detalii despre legătura sa cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din toate timpurile.

În momentul în care a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D, celebra actriță a oferit dezvăluiri nebănuite despre viața sa.

De-a lungul carierei sale, Ramona Bădescu a avut ocazia să întâlnească mai multe staruri internaționale, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, printre care și Alain Delon, unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume.

Te-ar mai interesa: Ce efecte are schimbarea bruscă a temperaturilor. ...

Printre altele, actrița a oferit dezvăluiri despre lagătura neștiută cu Alain Delon, despre care spune că a sedus-o în urmă cu mai mulți ani, când a avut ocazia să lucreze cu el.

„Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoționată când l-am văzut pe Alain Delon la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: „Bonjour, Ramona!”.

M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest”, a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit Kanal D.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...


Au avut sau nu o relația Ramona Bădescu și Alain Delon?

Ramona Bădescu a dezvăluit că se uita la Alain Delon ca la un vis și, deși își dorea de mică să ca între ei să existe o relație de iubire, acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă.

„Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate, nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult.

Te-ar mai interesa: Diabet: Oamenii de știință identifică o legumă com...

Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit.

Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut”, a mai spus ea.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private