vineri, februarie 3, 2023

Adina Alberts rupe tăcerea în mediul online și publică linkuri  cu farmaciile de unde se poate achiziționa Ivermectina, tratamentul cel mai disputat în ultimele săptămâni.

„Ivermectină, substanța despre care se vorbește atât de mult în ultima perioadă, se poate cumpăra din farmaciile umane din Franța și Olanda. Cu rețetă! Aceasta este o cutie cumpărată din Franța. Are 4 pastile a câte 3 mg fiecare! Atât medicul cât și farmacista au sfătuit persoana respectivă să ia toate cele 4 pastile o dată, într-o priză unică,  pentru prevenirea contractării Covid. Și să repete acest lucru în fiecare lună.

Te-ar mai interesa: Urolog: Apa care poate duce la apariția cancerului...

În 14 mai 2020, Ministerul Sănătăţii din Bolivia autoriza utilizarea ivermectinei pentru tratarea COVID-19, medicamentul fiind folosit până acum în principal pentru bolile parazitare ale animalelor, dar și pentru unele ale oamenilor.

Știrea AFP, preluată și de presa din România, s-a stins atunci rapid. La opt luni după, farmaciile veterinare sunt brusc asaltate de cereri pentru medicament, medicii și autoritățile intervin avertizând asupra pericolului utilizării de către oameni a medicamentului de uz veterinar. În România, ivermectina nu e aprobată pentru uz uman decât ca unguent de uz extern.

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

În prezent, ivermectina face obiectul a numeroase studii, în ciuda concluziilor încurajatoare, nefiind încă autorizată pentru tratamentul COVID-19.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private