Sari la conținut

Adina Buzatu, sfaturi pentru părinții care divorțează: „Am avut o regulă”

Adina Buzatu, sfaturi pentru părinții care divorțează! Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină, și fostul soț au divorțat câd fiica lor avea doar 3 ani.

De atunci, cei doi au avut o relație bună, pentru ca fiica lor, care acum are 24 de ani, să crească într-o atmosferă plăcută, fără să simtă lipsa vreunuia dintre părinți.

„Am menținut o relație foarte apropiată cu tatăl ei”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, stilista vedetelor a oferit sfaturi pentru părinții care decid să meargă pe drumuri separate.

„Am menținut o relație foarte apropiată cu tatăl ei, cu care sunt foarte bună prietenă. Suntem ca o familie, din punctul ăsta de vedere. Sara a știut întotdeauna că are o mamă și are un tată pe care poate conta și care sunt acolo pentru ea și care se înțeleg în tot ceea ce înseamnă creșterea ei”, spune creatoarea de modă.

Adina Buzatu: Regula a fost să nu luăm decizii unul fără celălalt

„De la început, regula a fost să nu luăm decizii unul fără celălalt. Întotdeauna ne-am sfătuit și m-a ascultat, atunci când i-am spus că sunt supărată pe Sara și nu îi cumpărăm un anumit lucru. De multe ori, copiii au această tendință, e normal, instinctul de supraviețuire, cumva, să manevreze între mamă și tată. Ea nu a avut loc, din punctul ăsta de vedere, pentru că eu și tatăl ei ne-am sfătuit și am discutat”, a mai declarat vedeta, exclusiv pentru sursa citată.

Părinții despărțiți să lucreze împreună pentru binele copilului

„Contează foarte mult. Este foarte important ca părinții din cupluri despărțite sau chiar din familii unite să lucreze împreună pentru binele copilului și să nu încerce fiecare să atragă copilul către el, pentru că asta nu îi face bine, pe termen lung, copilului”, conchide Adina Buzatu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel