Sari la conținut

Adio dureri : Cum se prepară băutura care îmbunătățește sănătatea ligamentelor și a genunchilor

Te dor genunchii? Poate că ți-ai întins vreun ligament la antrenamente, însă, poți preveni acest lucru prin consumarea unei băuturi delicioase. Este pe bază de ananas și scoțișoară, iar specialiștii de la http://www.healthyfoodhouse.com/ o recomandă ca fiind un elixir care îmbunătățește sănătatea ligamentelor și a tendoanelor.

În timp, tendoanele și ligamentele nu mai au aceeași elasticitate ca în tinerețe, iar genunchii sunt cei mai folosiți dintre toți. Aceștia ne susțin greutatea și ne ajută să ne mișcăm, iar dacă nu aveam grijă putem să suferim de dureri, chiar de la vârste fragede. Iată cum poți preveni acest lucru prin consumarea următoarei băuturi pe bază de ananas și scoțișoară. Acest leac băbesc conține magneziu, vitamina C care oferă organismului substanțe nutritive și energie

Ingrediente

250 ml de apă

7 gr de scoțișoară

2 cești de ananas tăiat

1 ceașcă de fulgi de ovăz

1 ceașcă de suc de portocale

40 gr de alune mărunțite

40 gr de miere

Gătește fulgii de ovăz, stoarce ananasul și pune sucul într-o ceașcă. Pune în blender alunele, sucul de portocale, scorțișoara și mierea. Adaugă apoi fulgii de ovăz și ananasul și câteva cuburi de gheață pentru a obține un smoothie delicios.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel