vineri, august 19, 2022

Alena Analeigh Wicker, o adolescentă de 13 ani a împărtășit vestea că a fost admisă la Facultatea de Medicină pe Instagram celor peste 20.000 de urmăritori ai săi.

„Am muncit atât de mult ca să-mi ating obiectivele și să-mi trăiesc visele. Mamă, am reușit,” a spus adolescenta.

Wicker a fost acceptată în programul Burroughs Wellcome Scholars Early Assurance de la Universitatea din Alabama la Heersink School of Medicine din Birmingham, a confirmat școala într-o declarație pentru CNN.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

Programul oferă acceptare timpurie a studenților care îndeplinesc anumite cerințe.

E studentă deja la 2 universități

Wicker a postat pe Instagram că a absolvit liceul anul trecut la vârsta de 12 ani și a acumulat deja o listă de realizări impresionante.

Într-un interviu pentru Washington Post, adolescenta a spus: „Sunt încă un copil normal de 13 ani”.

În prezent, ea este studentă atât la Universitatea de Stat din Arizona, cât și la Universitatea Oakwood și a obținut două diplome de licență separate în științe biologice, potrivit Washington Post.

„Am abilități extrem de bune de gestionare a timpului și sunt foarte disciplinată”, a spus ea pentru publicația americană.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă NU ne antrenăm creierul? Exper...

Wicker a creat „The Brown STEM Girl”, pentru a implica, inspira și educa fetele de culoare în STEM – știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Fundația Brown STEM Girl onorează moștenirea Katherinei Johnson, o pionieră pentru matematicienii afro-americani de la NASA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private