luni, august 8, 2022

Vaccinul Covid la copii. Copiii care se vaccinează anti Covid sunt recompensați cu tablete, la Bacău. De Ziua Internaţională a Copilului, autorităţile din Bacău organizează la cel mai mare centru comercial din municipiul Bacău o campanie de vaccinare destinată exclusiv tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani.

Aceştia vor fi vaccinaţi cu serul de la Pfizer/BioNTech, potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Bacău remis, sâmbătă.

Te-ar mai interesa: Secretul unui zâmbet sănătos și frumos împărtășit ...

„Cei care se vor vaccina în această zi vor participa automat la o tombolă cu premii constând în trei tablete”, se arată în comunicatul de presă al Prefecturii Bacău.

Programul de funcţionare al acestui punct va fi între 10.00 şi 20.00.

Totodată, tinerii se vor putea vaccina cu prioritate în zilele de 31 mai şi 1 iunie, dar şi pe tot parcursul nopţii dintre cele două zile, la Centrul de Afaceri din Bacău.

În toate centrele de vaccinare deschise în judeţul Bacău care administrează serul de la Pfizer/BioNTech, tinerii cu vârste între 16 şi 18 ani vor avea prioritate în aceste zile.

Te-ar mai interesa: Avertisment medic neurolog: „Acesta este unul dint...

La punctul de vaccinare, minorii se vor prezenta, potrivit protocolului, cu părintele sau tutorele legal şi prezentând actul de identitate, conform agerpres.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private