joi, august 18, 2022

„Adoptă o mamă”, campanie dedicate mamelor aflate în situații dificile. „Nu pot copiii să greșească atât cât pot părinții să ierte”.

Mirela Retegan a construit o platformă la nivel național dedicată mamelor, care să vină în ajutorul celor aflate în situații dificile, dar și celor care vor să-și povestească propria experiență.

Tanti Prezentatoarea, așa cum e cunoscută de toți copiii care urmăresc fenomenul Gașca Zurli, își propune să ajute peste 10.000 de mame din întreaga țară. Campania Mirelei Retegan este sprijinită și de Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Te-ar mai interesa: Amalia Năstase, luptă dură cu kilogramele în plus....

Vedeta a dezvăluit pe pagina sa de Facebook, că iertarea părinților pentru greșelile copiilor lor este esențială pentru o viață fericită. Drama miilor de fete care au fost alungate din case pentru că au rămas însărcinate, se va perpetua la nesfârșit, dacă părinții nu le vor ierta.

„Adoptă o mamă”, campanie dedicate mamelor aflate în situații dificile. „Nu pot copiii să greșească atât cât pot părinții să ierte”

„Oare câți dintre părinții noștri au aflat de la preoții lor că trebuie să-și ierte copiii. Indiferent de faptele lor. Că dacă societatea îi poate pedepsi, dacă străinii îi pot penaliza, dacă legea îi „arde”, părintele este cel care trebuie să-i dea iertarea, indiferent de mărimea greșelii făcute.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, avertisment despre pastila de iod: „Ro...

Părintele este singurul care nu are dreptul să se transforme în judecător și este singurul care are dreptul să fie iertător. Toți ceilalți analizează, judecă, dau verdicte și sentințe. Din gura unui părinte însă trebuie să se audă o singură sentință definitivă și irevocabilă: EȘTI IERTAT!

„Nu pot copiii să greșească atât cât pot părinții să ierte.” Este cea mai frumoasă pildă pe care eu am auzit-o în ultimii ani. Mulțumesc, Părintelui Antim din Oradea. Îi mulțumesc că mi-a amintit mie, prima care trebuie să-și amintească asta în fiecare zi.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Îi mulțumesc că au auzit mama, mătușa și vecinii și toate neamurile mele prezente la acea cununie. Îi mulțumesc că spune asta și că face din preoție o misiune. Aceea de a îi ajuta pe oameni să fie mai buni.

„Nu pot copiii să greșească atât cât pot părinții să ierte.”

Sunt mii de fete, in România, care au fost date afară, din casele părinților, pentru că au rămas însărcinate. Pe ele nu le-au iertat și au considerat că a păstra o sarcină, fără sa fie căsătorite, e un imens păcat.

Te-ar mai interesa: Poliomielita, risc de reapariție după trei decenii...

Ele își cresc bebeluși in centre, ajutate de Asociații. Și ele sunt incluse in campania Adoptă o mamă”, a scris Mirela Retegan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private