vineri, iulie 10, 2020

Adrian Streinu-Cercel a fost eliminat din Comisia anti-Covid-19, este anunțul Ministrului Sănătății Nelu Tătaru. Tot el a anunțat și cine îi va lua locul. 

„Domnul prof. Streniu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-Covid. Era chiar președinte. Noi avem discuții, sunt propuneri, chiar și această propunere, dar nu am putut să fiu de acord cu dânsul. De asta am spus, gândim și oportunități, protejăm persoanele vârstnice, dar nu pot fi de acord. Apariția acelui plan de vacanță nu a făcut decât să extrapoleze anumite gânduri, anumite gândiri. De altfel, decizia a fost de a-l demite din funcția de președinte al Comisiei. I-am comunicat și dumnealui acest lucru. Nu mai face parte din Comisie și nu mai e nici președinte. Nu a obiectat”, a spus Tătaru, făcând referire la planul lui Streinu-Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani.

Citește și:

Întrebat cine îl va înlocui pe Adrian Streinu-Cercel, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a spus: „În noua comisie va fi doamna doctor Adriana Pistol de la Institutul Național al Sănătății Publice”.

Adrian Streinu-Cercel a fost eliminat din Comisia anti-Covid-19

Ulterior, și Grupul de Comunicare Strategică a anunțat poziția ministrului Sănătății referitoare la prof. Streinu-Cercel: ”Confirm că astăzi conducerea Ministerului Sănătății a decis modificarea Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID 19 prin introducerea mai multor specialiști in boli infecțioase, cardiologie, epidemiologie, hematologie, precum și înlocuirea prof.dr.Adrian Streinu Cercel din funcția de președinte al acestei comisii”.

Parteneri