Sari la conținut

Adriana Trandafir, salvată providențial de la moarte. Vestea care a împins-o spre sinucidere: „În acea noapte am albit”

Adriana Trandafir, salvată providențial de la moarte. Vestea care a împins-o spre sinucidere: „În acea noapte am albit”

Poate că unul dintre cele mai grele roluri pentru toți actorii, fie buni sau mia puțini talentați este interpretarea propriului rol, al propriei vieți.

Dramele, bucuriile, trădările, dragostea și ura sunt jucate pe propria durere, pe propia „regie”, nu mai există o dubla 2.

Biografia ADRIANA TRANDAFIR actrita si cantareata "PASAREA MAIASTRA" ne arata talentul la TE CUNOSC DE UNDEVA

Adriana Trandafir, salvată în ultimul moment de la sinucidere

Una dintre cele mai iubite și îndrăgite din România a demontat încă o dată mitul actorului cu viață perfectă. Adriana Trandafir a mărturisit, potrivit fanatik.ro, că a vrut să se sinucidă după ce a aflat că barbătul pe care îl iubea a decis să se căsătorească cu o altă femeie.

Vestea a dărâmat-o psihic, aducând-o pe marginea prăpastiei, în care era cât pe ce să se arunce.

„Am mai trăit ceva grav, s-a întâmplat în anul 1985, când am avut actele depuse pentru a pleca în America, unde aveam o poveste de iubire. Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu vreau să-mi citesc dosarul! Până la urmă am obținut viza și s-a întâmplat ceva, o poveste în care, într-o noapte, a trebuit să iau decizia dacă să plec sau să rămân. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta! În noaptea în care am aflat am albit!”, a declarat Adriana Trandafir, potrivit sursei citate.

A fost salvată de directoarea Teatrului Giulești, care a disribuit-o într-un spectacol chiar în ziua în care voia să se sinucidă.

„Am fost și am depus pașaportul la secția de pașapoarte, am renunțat la viză, spre stupoarea tuturor oamenilor legii care doi ani au încercat să mă convingă să nu plec. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid. Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la Teatrul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat”, a mai mărturisit actriţa.

Motivul pentru care actrița nu a vorbit mulți ani cu tatăl său

Un alt moment la fel de dramatic, a fost trădarea propriul tată, care a fost martor în favoarea fostului soț la procesul de divorț, iar instanța i-a luat copilul fără drept de apel!

„Unul dintre cele mai grele momente, despre care nu pot să vorbesc niciodată întru totul, a fost faptul că, după divorț, instanța de pe pământ mi-a luat dreptul de a-l crește pe Ștefan. Iar faptul că tatăl meu a fost martor împotriva mea la proces a fost îngrozitor.

El a plecat împreună cu soțul meu după mărturie și eu am rămas singură pe scările tribunalului, fără copilul meu. De la 18 ani lucrurile s-au îndreptat, a venit el la mine.

Nu am mai vorbit cu tatăl meu mult timp, pentru că a pus mâna pe Biblie și a zis că-mi poate lua copilul. De dragul lui Ștefan am făcut tot posibilul ca relația dintre mine și tatăl lui să fie una civilizată”, a mai spus Adriana Trandafir.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel