duminică, august 7, 2022

Adriana Bahmuțeanu a slăbit cu tratament pentru diabet. Iată ce spune realizatoarea TV despre modul cum a slăbit folosind un medicament pentru diabet.

Adriana Bahmuțeanu a explicat cum a reușit să slăbească folosind unul dintre cele mai controversate medicamente, pentru care mulți au luat cu asalt farmaciile.

De altfel, aceasta a ținut să sublinieze faptul că respectivul medicament, menit să vină în sprijinul persoanelor cu diabet, i-a fost recomandat de către medic, ba chiar a și ținut cură de slăbire pentru a ajunge la o formă care să o mulțumească.

Te-ar mai interesa: Cum să-ți ajuți copilul care suferă de ANXIETATE...

Ba chiar i-a sfătuit pe cei care vor să slăbească să înceapă cu primul pas, adică cu prezentarea la un medic specialist, nu urmând diete ”după ureche”.

”Mi l-a recomandat un medic, mi-a recomandat și o dietă, în același timp.

Trebuie mers la medic

Am folosit acest medicament pe termen limitat, nu am avut efecte secundare, am simțit, practic, că mi-a încetinit metabolismul în așa fel încât mi-a fost foarte ușor după aceea să reduc porțiile alimentare, pentru că aveam în permanență senzația de foame.

Nu fac reclamă acestui produs și recomand tuturor care vor slăbească să meargă întâi la un medic de specialitate și să nu țină diete după ureche.

Te-ar mai interesa: Predicții RUNE 4-14 august. Câștig pe toate planur...

Este cel mai rău să ții aceste diete după ureche, să te înfometezi, am văzut că unii mănâncă într-o zi doar carne, în altă zi doar legume. Nu mi se pare o dietă normală și un mod de viață normal pentru organism.

Eu mă simt foarte bine și am dat jos suficient de multe kilograme cât să fiu fit. Am slăbit în timp. La mine a fost un efect al pandemiei, până la urmă, când toată lumea am stat acasă, am lucrat remote, deci fiind statică am mai pus câteva kilograme.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

Nu mi se pare în regulă să ții dietă după dietă și să te tot înfometezi pentru că se întâmplă acel efect yo-yo, în care slăbești, te îngrași, iar slăbești și organismul se dă peste cap.

Cred că un ritm de viață și un mod de viață echilibrat este ceea ce e de preferat.

Asta înseamnă să mâncăm mai puține grăsimi, mai puțină pâine, mai puțini carbohidrați și să mâncăm multe vegetale”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, la News Magazine de la  Antena 3, cum slăbit folosind tratamentul pentru diabet.

Te-ar mai interesa: Laptele de aur, băutura MINUNE: ajută creierul, te...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private