Sari la conținut

Afecțiunea cu care se confruntă Anca Țurcașiu. De ce a ajuns la spital?

Sursă foto: Anca Țurcașiu Facebook

Celebra şi îndrăgita artistă Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Recent, vedeta a dezvăluit cu ce afecţiune se confruntă, însă le-a transmis fanilor că acum este totul bine, întrucât a fost la un medic specialist din Constanța.

De ce a ajuns la spital?

Recent, Anca Țurcașiu a mărturisit că își tratează sinuzita cu aerosoli și picături și că nu este nevoie să ia antibiotice. Tratamentul pe care i l-a recomandat medicul specialist i-a făcut numai bine, iar rezultatele încep deja să apară.

„Fac aerosoli ca să scap de sinuzită. Și ce credeți? Am scăpat de sinuzită cu aerosoli. Am scăpat de o infecție foarte puternică. Mulțumesc mult doamnei doctor Rusu Rodica, medic ORL, care m-a ajutat să tratez o sinuzită acută fără să iau antibiotic. Doar cu aerosoli și cu picături. Concluzia: mergeți la medicul specialist! Seară frumoasă, dragilor!”, le-a transmis Anca Țurcașiu fanilor de pe rețelele de socializare.

A devenit bunică la 54 de ani

În iunie 2024, Anca Țurcașiu a devenit bunică pentru prima dată. Fiul vedetei și soția sa, Andreea, au devenit părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut chiar de ea însăși pe rețelele de socializare, unde le-a spus fanilor și numele pe care părinții lor l-au ales pentru fetița lor.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 0.30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a spus vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel