Sari la conținut

Ai degete de ”foc”, ești o persoană ambițioasă. Ce spune forma degetelor de la picioare despre personalitatea ta?

afectiunea care afecteaza picioarele
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Cauze ale senzației de arsură a picioarelor

Ai degete de ”foc”, ești o persoană ambițioasă. Ce spune forma degetelor de la picioare despre personalitatea ta?

Fie că dorim să aflăm mai multe informații despre cum funcționează propria minte, fie că ești curios să afli ce-ți rezervă astrele, există multe opțiuni incredibile despre modul în care gândim. O analiză înfiorător de precisă, bazată pe forma degetele de la picioare, oferă informații despre personalitatea fiecăruia.

  1. Degetele romane

Una dintre cele mai comune forme de picior care există, aranjamentul degetelor romane înseamnă că degetul mare este cel mai lung, iar acestea devin treptat mai scurte pe măsură ce cobori pe linie.

Persoanele care au degetele de la picioare în această formă sunt binecuvântate cu personalități echilibrate și prietenoase. Sunt carismatice, curajoase și extrovertite. Sunt deschise la experiențe noi. Le plac mediile sociale în care au ocazia să cunoască oameni noi și să descopere noi culturi. De asemenea, sunt parteneri loiali care adoră să petreacă timp cu cei dragi. Ar face orice pentru fericirea lor.

  1. Degete de foc

O altă configurație comună, persoanele cu degete de foc au al doilea deget de la picior mai lung decât degetul mare, în timp ce restul degetelor devin treptat mai mici.

Persoanele cu degetele de la picioare care arată astfel sunt creative, ambițioase și energice. Nu vor recunoaște niciodată, dar le place să provoace răutăți și haos.

Sunt pe distracție și întotdeauna au planuri geniale în care alți oameni sunt atrași în modul lor misterios.

  1. Degetele pătrate

Această formă este cunoscută și sub numele de „picior țărănesc” și înseamnă că toate cele cinci degete de la picioare au practic aceeași lungime, cu degetul mare poate doar un pic mai lung.

Persoanele cu picioare pătrate sunt incredibil de chibzuite și vor întoarce o decizie mult timp înainte de a ajunge la o concluzie.

Răbdarea, pragmatismul și onestitatea lor îi face ideali pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor și pentru a găsi soluții diplomatice.

 

  1. Degete foarte mici

Această formă arată aproape exact ca piciorul roman, doar că degetul mic este foarte mic.

Degetele ca acestea indică faptul că ești în general destul de deschis, dar că există un aspect specific al personalității tale despre care ești timid sau secretos.

Nu este neapărat un subiect dureros, dar te face să te simți protector și nu este ceva despre care vorbești, dacă ai de ales.

  1. Degete late

Dacă ai degetele de la picioare late, acesta este piciorul unui călător: Nu te poți abține să nu hoinărești și tânjești în mod constant după experiențe noi și interesante.

Îți este greu să-ți păstrezi rădăcinile într-un singur loc, dar asta e în regulă, pentru că oricum ești mai fericit în mișcare!

  1. Degetele războinicului

Dacă aveți degete războinice, înseamnă că degetul mare este lung, iar celelalte patru degete au aproape aceeași lungime.

Această persoană este sufletul petrecerii de cele mai multe ori, dar se aprinde ușor în legătură cu problemele care o pasionează.

  1. Degetele înclinate

Persoanele cu degetele înclinate tind să aibă un spațiu între al doilea și al treilea deget de la picior, iar al doilea deget se va sprijini de degetul mare.

Unele persoane se nasc cu această formă a piciorului și s-ar putea să fie în mod natural tipuri liniștite, împăciuitoare, care preferă să nu agite apele.

Alții dezvoltă această formă cu timpul, ceea ce poate indica uneori faptul că se implică în relații de codependență.

Tipul de deget de la picior #8: Degetele de la picioare întinse

Dacă ai degetele de la picioare întinse, înseamnă că degetul mare se îndepărtează mult de celelalte patru, care sunt grupate împreună.

Această configurație a degetelor indică o persoană care este întotdeauna cea mai fericită ca outsider.

Aceștia au o fire feroce de independență și, de obicei, vor alege să joace rolul avocatului diavolului în orice situație, doar de dragul argumentării, potrivit littlethings.com.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel