marți, august 16, 2022

Scăldatul în apa rece poate aduce nu doar plăcere, ci și boli inflamatorii. Hipotermia poate provoca apariția mai multor afecțiuni.

Ai dureri neplăcute după scăldat? Remedii care pot ameliora simptomele

În cazul femeilor, are de suferit tractul urogenital. De cele mai multe ori este vorba despre colpită (vaginită), anexită, salpingită și cistită.

Cauza: scăderea imunității pe fundalul hipotermiei

Cauza principală a apariției acestor afecțiuni este scăderea imunității pe fundalul hipotermiei și reapariția microbilor, care în mod normal nu provoacă anumite boli, fiind vorba despre așa-numita flora condiționat patogenă.

Te-ar mai interesa: Obiceiul care îți afectează sănătatea inimii și a ...

Astăzi vă propunem să aflăm împreună cum puteți să vă acordați primul ajutor, dacă scăldatul în apă rece a provocat reactivarea unor afecțiuni genitale cronice.

Sursa: Unsplash

Etapa de prim ajutor

La apariția primelor simptome (dureri difuze în partea inferioară a abdomenului, eliminări vaginale abundente, cu schimbarea mirosului și a nuanței) s-ar putea să fie vorba despre o inflamație a organelor genitale.

Un diagnostic exact poate stabili doar medicul, iar la etapa de prim ajutor puteți administra Gynacoheel (în dureri abdominale ușoare), potrivit mamaplus.md.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre sindromul morții subite! Dr. Ciuho...

Gynacoheel, preparat care posedă acțiune antiinflamatoare asupra organelor bazinului mic ale femeii. Acest preparat nu influențează parametrii necesari pentru diagnosticul de laborator.

Acțiunea complexă a preparatului Gynacoheel

Pe lângă acțiunea antiinflamatoare, mai are și proprietăți antiexudative, sedative și analgezice. Acest fapt vă permite să beneficiați de mai multe avantaje clinice în același timp – fiind comod și convenabil.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că poți face cancer hepatic! Exper...

Terapia ar trebui consolidată

Gynacoheel este eficient în caz de afecțiuni inflamatorii ale organelor genitale, dar în unele cazuri, terapia ar trebui consolidată. Tocmai de aceea, recomandăm administrarea Traumeel S.

Traumeel S este un preparat antiinflamator sistemic, cu un mecanism de acțiune inovator

Cele mai recente cercetări au arătat că Traumeel S contribuie la încheierea procesului inflamator pe cale naturală (activează factorii antiinflamatori și nu blochează procesul natural de protecție, cum se întâmplă în cazul preparatelor antiinflamatoare nesteroidiene). Este important să menționăm că între timp are loc procesul de regenerare a structurii și funcțiilor țesuturilor organelor interne.

Te-ar mai interesa: Vrei să scapi de grăsimea de pe burtă? Evită acest...

Dacă, pe lângă durerea în partea inferioară a abdomenului, se mai adaugă și urinarea frecventă și dureroasă, s-ar putea să fie vorba despre cistită. Până ajungeți la cabinetul medicului, puteți să administrați preparatul Reneel NT.
Reneel NT posedă o acțiune complexă (antiinflamatorie, anagezică, antispastică). Administrarea acestui preparat poate contribui la ameliorarea durerii și a inflamației tractului urinar.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...

Preparatele Gynacoheel, Traumeel S, Reneel NT, grad înalt de eficiență și siguranță

Administrarea lor la etapa îngrijirii prespitalicești poate reduce riscul dezvoltării unui curs cronic al bolii. Aceste preparate pot fi combinate cu orice terapie clasică și au proprietatea de întărire a acesteia. Tocmai de aceea, puteți continua administrarea Gynacoheel, Traumeel S, Reneel NT ca adaos la preparatele pe care vi le recomandă medicul, potrivit www.heel.md.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private