joi, iunie 4, 2020

Orice firma care activeaza in domeniul productiei are nevoie de solutii de ambalare pentru produsele pe care le creeaza. Aceste solutii trebuie sa fie cat mai practice, incapatoare, sa nu ocupe foarte mult spatiu, sa fie rezistente, usor de manipular si transportat si, sa aiba un pret de achizitie cat mai mic.

De asemenea, solutiile de ambalare trebuie sa fie si ecologice. Avand in vedere criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca solutiile de ambalare pare destul de complicat de gasit cea mai buna varianta. Aceasta impresie va ramane doar la stadiul de aparenta in cazul in care se opteaza pentru solutiile de ambalare oferite de catre cei de la Schoellerallibert. Aceste solutii sunt oferite la un nivel calitativ extrem de ridicat, ceea ce face ca alegerea sa fie foarte usor de realizat.

Citește și:

Cine este Schoellerallibert, liderul pe piata solutiilor de ambalare

Indiferent de tipul de tipul de produs necesar depozitarii sau transportului marfei, Schoellerallibert ofera cele mai interesante si profesioniste solutii pentru depozitarea sau transportul diverselor produse. Viziunea dupa care se ghideaza aceasta companie este de a oferi clientilor cele mai bune solutii pentru depozitare si transport, totul la cel mai bun pret posibil. Faptul ca produsele comercializate de catre aceasta companie au un pret mic nu inseamna ca, calitatea acestora este proasta ci, dimpotriva. Solutiile de ambalare si depozitare oferite de catre cei de la Schoellerallibert sunt confectionate in asa mod incat pana si cei mai exigenti oameni sunt multumiti de calitatea oferita de catre aceste produse.

Citește și:

Motive pentru a alege solutiile de ambalare oferite de catre Schoellerallibert

Schoellerallibert este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata firmelor care ofera servicii de ambalare. Vaietatea foarte mare de produse dar si nivelul calitativ al produselor sunt repere care fac ca acest producator sa se afle in elita producatorilor de solutii de ambalare. Principalele motive pentru care este recomandata achizitionarea solutiilor de ambalare oferite de catre aceasta firma sunt urmatoarele:

 • Varietate foarte mare de produse. In acest moment magazinul online al acestei firme este capabil sa vanda peste 1000 produse de ambalare a diverselor produse.
 • Utilizeaza materiale ecologice. Plasticul returnabil utilizat in producerea lazilor pentru depozitare este un material ecologic ceea ce face ca solutiile de ambalare oferite de catre acest producator sa fie foarte prietenoase cu mediul inconjurator. Acest detaliu este foarte important avand in vedere ca traim intr-o societate in care nivelul de poluare este din ce in ce mai mare. In acest context, producatorii care utilizeaza materiale prietenoase cu mediul inconjurator trebuie apreciati si respectati.
 • Lazile din plastic returnabil sunt usor de manevrat, nu au o greutate ridicata si au o durata de utilizare mare. Daca la acest aspect mai adaugam si faptul ca pretul de achizitie este unul foarte mic atunci, solutiile de ambalare din plastic returnabil sunt cea mai buna optiune pentru cei care au nevoie de spatii de depozitare.
 • Se adreseaza unui numar de domenii de activitate cat mai mare si cat mai variat.
 • Livrarea produselor comandate se realizeaza extrem de repede pentru ca acestea se afla deja in stocul magazinului online.

Citește și:

Ce tipuri de solutii de ambalare vinde Schoellerallibert?

Solutiile de ambalare comercializate de catre cei de la Schoellerallibert sunt diverse, cele mai importante si populare fiind:

 • Containere pentru incarcaturi grele. Din cadrul acestei categorii de produse fac parte urmatoarele produse:
 1. Containere mari pliabile.
 2. Containere IBC pliabile, utilizate pentru manipularea lichidelor.
 3. Roto molding.
 4. Rigid palet containers.
 • Containere pentru manipulare manuala. Din cadrul acestei categorii de produse fac parte urmatoarele produse:
 1. Paleti din plastic.
 2. Cutii plastic/naveta pliabila/lazi plastic.
 3. Carucioare.
 4. Navete pentru bauturi.
 5. Containere stivuibile.
 6. Stack/nest containers.
 7. Galeti pentru produse periculoase.

Domeniile de activitate carora li se adreseaza solutiile de ambalare oferite de catre Schoellerallibert

Solutiile de ambalare din plastic returnabil oferite de catre aceasta companie sunt diverse, usor de utilizat si au un pret de achizitie extrem de mic in comparatie cu avantajele oferite. Varietatea mare de solutii de ambalare din plastic returnabil oferite de catre aceasta companie face ca pietele carora se adreseaza aceste solutii sa fie variate. Cele mai importante piete carora se adreseaza solutiile de ambalare din plastic returnabil comercializate de catre cei de la Schoellerallibert sunt urmatoarele:

 • Agricultura. Este unul dintre cele mai importante domenii de activitate motiv pentru care in cadrul acestui domeniu de activitate trebuie sa fie utilizate doar produse de un nivel calitativ foarte ridicat. Solutiile de ambalare din plastic returnabil vandute de catre cei de la Schoellerallibert indeplinesc cu brio acest criteriu.
 • Industria alimentara. Este un domeniu de activitate in care este necesara utilizarea solutiilor de depozitare care ofera un grad ridicat de siguranta, asa cum sunt produsele comercializate de catre Schoellerallibert.
 • Productia industriala.
 • Servicii de pooling.
 • Retail.
 • Industria auto.
 • Industria bauturilor.

Concluzii

Solutiile de ambalare din plastic returnabil sunt in acest moment cea mai buna alegere pentru ca acestea ofera o serie de avantaje. Faptul ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator dar, si usurinta cu care aceste cutii sunt manipulate si transportate sunt doar cateva dintre aspectele care fac ca, cutiile din plastic returnabil sa fie cea mai buna solutie pentru depozitarea si ambalarea diverselor produse.

Parteneri