duminică, martie 26, 2023

Părul uscat și deteriorat este una dintre cele mai mari bătăi de cap pe care le putem avea, ca și femei. Motivele sunt multiple, de la poluare, până la colorarea și vopsirea excesivă, pentru a fi mereu în pas cu moda. Stresul și alimentația proastă controbuie și ele la deteriorarea firului de păr, care, privat de nutrienți și uleiuri naturale, ajunge să arate scămoșat și despicat. Cu toate că prevenirea este cea mai bună soluție, există remedii și după ”instalarea” acestui aspect inestetic. Remediile sunt naturiste și funcționează ca un balsam magic asupra părului. Iată ce trebuie să faci pentru a avea un păr hidratat și strălucitor!

Te-ar mai interesa: Accident grav feroviar în România! O locomotivă a ...

Dacă ai părul uscat, există o mască minune, care îl poate ajuta să arate impecabil și hidratat. Ingredientele de care ai nevoie sunt frunze de hibiscus și semințe de schinduf, pe care le poți găsi în magazinele naturiste. Poți folosi frunze de hibiscus proaspete(ceva mai greu de găsit) sau uscate. Semințele de schinduf trebuie înmuiate în apă și lăsa-te peste noapte, pentru a se hidrata.

Continuarea pe elli.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private