marți, ianuarie 31, 2023

Ikea România recheamă o parte dintre torturile sale, „Tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame”, după ce a fost depistat un obiect metalic într-un astfel de tort. Acțiunea celor de la Ikea reprezintă o măsură de precauție. Astfel, nu este obligatoriu ca fiecare produs din lotul respectiv să aibă „ingrediente” suspecte.

IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy , Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziţionate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023”, a anunțat compania, într-un comunicat de presă.

Astfel, Almondy îi îndeamnă pe clienții care au achiziționat acest produs să-l returneze, pentru a le fi restituită integral suma plătită.

 

„La Almondy, calitatea şi siguranţa produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, aşa că, drept măsură de precauţie, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menţionat mai sus. Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situaţii nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy.

Te-ar mai interesa: Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţ...

„Almondy îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs”, se arată în comunicat.

Clienții pot returna produsul suspect în perioada 22.12.2022 – 22.01.2023.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private