miercuri, mai 25, 2022

Potrivit unui comunicat de presă, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a emis restragerea de la vânzare a unui lot de pepeni verzi descoperiți cu un conținut ridicat de pesticide. Țara de origine a pepenilor este Turcia.

„Vă informăm că am fost notificați de către furnizorul SC Microfruits SRL să inițiem retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos.

Te-ar mai interesa: Țiuitul în urechi pare să fie legat de o funcție C...

Motivul rechemării: depășire valori admise de reziduuri pesticide – Bromopropilat și Imidacloprid.

În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 13.05.2022, urmând să primiți contravaloarea lui”, anunță ANSVSA.

Și Carrefour retrage lotul 108 din pepenii verzi din Turcia, vânduți în perioada 18 – 20 aprilie a.c.

„Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 18.04.2022-20.04.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazinele Carrefour până pe 13.05.2022, urmând să fie restituită contravaloarea în baza bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Te-ar mai interesa: Care este porția corectă de pâine ca să nu te îngr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private