duminică, iunie 26, 2022

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) atenționează consumatorii asupra unui lot de fructe plin de pesticide retras de la raft.

Este vorba despre un lot de grapefruit roşu din Turcia care a fost scos de la vânzare din mai multe magazine din România. Motivul retragerii îl reprezintă nivelul ridicat de pesticide.

dieta cu grepfruit

”Vă informăm, ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduri de pesticide (Clorpirifos-metil) SC KAREMA FRUCT SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la client a articolului menționat mai jos.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Motivul rechemării: depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide CLORPIRIFOS METIL.

Denumire produs Grapefruit roșu, origine Turcia, Lot 15989.

În cazul în care ați cumparat produsul menționat mai sus, în perioada 07-15.06.2022, vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazinele de unde a fost achiziționat până pe 28.06.2022, urmând să primiți contravaloarea lui”, îi avertizează pe români Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private