joi, august 18, 2022

 Avarie majoră la conductele de apă ce alimentează spitalele Fundeni și C.C. Iliescu. Operațiile au fost amânate, iar institutul de boli cardiovasculare este nevoit să redirecționeze urgențele către alte spitale.

Șerban Bubenek, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 că atât unitatea pe care o reprezintă, cât și Institutul Fundeni au alertat Ministerul Sănătății despre avarie.

Urgențele medicale vor fi redirecționate către alte spitale din București: ”Azi aveam șapte pacienți care trebuiau operați, dar operațiile vor fi amânate. Din fericire, până acum nu am avut urgențe”.

Te-ar mai interesa: Atenție la fibromul uterin! Poate da complicații g...

Bubenek a mai explicat că avaria s-a produs în această dimineață: ”Niște conducte foarte groase s-au desprins în subteran. Infrastructura veche de 60 de ani ne face probleme. Ministerul Sănătății a făcut toate demersurile ce ar putea fi făcute. În prezent, cei de la compania de apă sunt aici”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private