Sari la conținut

Alertă maximă la Vatican. O clarvăzătoare celebră a prezis un atac asupra Papei și a altor lideri religioși

vatican
sursa foto: evz

Mhoni Vidente a prezis finalul teribil al comunității religioase, în fața atacurilor pe care le vor suferi Vaticanul și Papa Francisc. Sfârșitul vremurilor se apropie împotriva liderilor religioși, cu momente de apocalipsă care sunt scrise în Biblie.

În detaliu, clarvăzătoarea a ținut să asigure că se așteaptă atacuri în biserici, împotriva liderilor religioși. În fața unui viitor apocaliptic, ea a asigurat că Fecioara va apărea din nou pentru a salva omenirea.

Potrivit lui Mhoni, lunile următoare vor fi caracterizate de un nivel ridicat de violență și de manifestații. Se sugerează să îi cunoașteți mărturia și să vă pregătiți pentru a face față noii realități.

Care sunt previziunile lui Mhoni Vidente în 2024?

Mhoni Vidente a captivat mii de oameni cu citirea cărților și abilitățile sale de predicție, anticipând diverse situații viitoare. Cubaneza a captat atenția utilizatorilor de pe rețelele de socializare cu previziunile sale, multe dintre ele devenind realitate de-a lungul timpului.

Clarvăzătoarea, care a prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a și bolile care îi afectează pe membrii familiei regale britanice, obișnuiește să creeze o varietate de conținut pe platformele digitale, avertizând asupra schimbărilor care vor urma.

Pentru acest an, renumitul astrolog a lansat o serie de avertismente privind sfârșitul timpului, prezicând o apocalipsă chinuitoare și efecte majore asupra lumii. Potrivit acesteia, o serie de evenimente vor transforma soarta Pământului.

Predicția cumplită a lui Mhoni Vidente despre schimbările climatice

Potrivit clarvăzătoarei, în primele două săptămâni ale lunii mai a început o perioadă de șapte ani în care lumea se va confrunta cu diverse situații complexe. Acest lucru este legat de Fecioara de la Fatima, care a prezis că vor urma vremuri dificile.

În cadrul unei conferințe, ea a indicat că valurile de căldură nu vor înceta, urmând să lase loc unor furtuni solare intense. În timpul discursului, și-a apărat spiritualitatea și în fața scepticilor.

„Cel mai rău val de căldură se apropie, va fi în iunie. Ploile nu vor veni decât după 15 iunie. Eu nu cred în coincidențe. Acea furtună solară care a provocat aurore boreale în întreaga lume și a provocat cutremure în Mexic, Chile și Ecuador, i-a făcut pe oameni să se uite la cer. Acestea sunt semne. Pot spune ce vor despre Mhoni Vidente, dar spiritualitatea mea este foarte puternică…. Cred în Dumnezeu, în Fecioara de la Fatima și în schimbările naturale. Vor veni mai multe furtuni solare”, a spus ea.

Mai mult, Mhoni Vidente a fost categoric că nu există coincidențe și că acesta este începutul unui sezon lung de transformări neașteptate. Acest lucru coincide cu alte declarații ale sale în care a anunțat sosirea lui Anticrist și o serie de catastrofe în Asia.

„Din nefericire, ființele umane nu învață din ceea ce s-a întâmplat și continuă să facă greșeli (…) Vor fi șapte ani de schimbări importante pentru omenire, cei șapte ani ai apocalipsei, conform revelațiilor Fecioarei de la Fatima și a cărții lui Ioan, așa cum este scris în Biblie”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel