Sari la conținut

Alexandru Socol, membru al organizației „Corupția Ucide”, a decedat. Cauzele sunt încă necunoscute

Alexandru Socol
Alexandru Socol; Sursa Facebook: Corupția Ucide

Alexandru Socol, membru al organizației „Corupția Ucide” și unul dintre cei mai activi protestatari ai nedreptăților cauzate de abuzurile PSD, a murit recent, informează apropiații acestuia. Cauzele sunt încă necunoscute, iar familia a socilitat intimitatea în această privință.

Alexandru Socol, un tânăr în vârstă de 33 de ani, a fost cunoscut pentru numeroasele activități și proteste împotriva sistemului și abuzului de putere al PSD.  Acesta s-a remarcat în special între anii 2017-2019 când a participat la proteste, fiind organizator al acestora și capturând momentele cu camera de fotografiat.

Moartea bărbatului a fost raportată vineri, când Poliția Capitalei a fost informată cu un apel telefonic.

„Pe spațiul verde al unui bloc din sectorul 6 se afla decedat un bărbat”. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Omoruri. Trupul, care prezenta leziuni specifice căderii de la înălțime, a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, dezvăluie o informare a Poliției Capitalei.

În urma întâmplării, membrii grupului ”Corupția Ucide”, din care făcea parte, au organizat un eveniment prin care cei apropiați îi pot aduce un ultim omagiu. Evenimentul va avea loc în Piața Victoriei, locul marilor proteste, conform mesajului care însoțește postarea de pe Facebook.

„În Piața Victoriei ne-am cunoscut, în Piața Victoriei ne luăm rămas bun… Aducem lumină în memoria lui Alexandru Socol, coleg și prieten care a trăit pentru noi toți mai mult decât i-a fost în putere să trăiască pentru el. Suntem mai buni prin tine, chiar dacă mulți nu știm încă asta sau am aflat prea târziu. Drum lin către pace, înțelegere și dreptate.

Către toate cele bune în care ai crezut cu toată ființa și pe care nu ai încetat o clipă să le cauți oriunde te-a purtat viața. În locuri și în oameni din România, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu o vorbă bună, o încurajare, mereu cu aparatul de fotografiat pregătit să surprindă momente ce au devenit istorie. Mereu cu speranța în deșteptarea românului. Rămânem veșnic îndatorați.

Avem rugămintea să fie respectate atât regulile scrise, impuse de pandemie și starea de alertă, cât și cele nescrise, care țin de respect, discreție, decență și bun-simț. Mulțumim!”

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel