luni, martie 8, 2021

Alimente care te ajută să îți crești starea de bine în această perioadă! Un stil de viata sănătos, care include sport, hidratare, odihna și, nu în ultimul rând, o alimentație echilibrată ajută la păstrarea

unui echilibru între sănătatea mentală și cea fizică

Bananele, ovăzul, ciocolata neagră,  pestele gras și avocado sunt cele cinci alimente care te ajută să îți crești starea de bine.

Bananele
Fructele dulci si delicioase contin o cantitate impresionanta de triptofan si vitamina B6. Separat, fiecare dintre aceste elemente reprezinta antidepresive naturale. Imagineaza-ti doar ce pot face impreuna!

Poti consuma bananele exact asa cum sunt, de preferat in momentul in care s-au copt bine. Nu numai ca sunt mai dulci atunci, dar si proprietatile lor sunt accentuate.

Daca vrei sa le integrezi

in alte preparate, ai la dispozitie nenumarate variante: banana bread, clatite cu banane, porridge sau smoothie.

Ovazul

Fulgii de ovaz: versatili, deliciosi si extrem de sanatosi! Acestia contin fibre de cea mai buna calitate, ajutand organismul sa proceseze treptat zaharul si sa elibereze energie pe tot parcursul zilei.

Astfel, mancand un bol de porridge dimineata, vei fi plina de entuziasm intreaga zi, iar sistemul tau digestiv va functiona de minune. Pentru extra stare de bine, combina ovazul cu banana!

Citește continuarea…

Ultimele stiri

Parteneri