Sari la conținut

Alimente care îmbunătățesc viața intimă a bărbaților în mod natural

ziua indragostitilor
cuplu gatind

Alimente pentru potență. Anumite alimente sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra anumitor funcţii ale organismului.

Iată lista celor mai bune alimente pentru potență:

1. Stridii. Sunt cea mai bună sursă de zinc, nutrient-cheie în creşterea libidoului şi stimularea producţiei de spermă. „Fludiul seminal conţine spermă. De aceea, un nivel scăzut de zinc a fost asociat cu o producţie scăzută de spermă”, explică nutriţionistul Luiza Pârvu.

2. Ţelină. Ţelina este denumită „viagra naturală”, datorită conţinutului de androsteron, un hormon natural produs de bărbaţi, care se eliberează prin transpiraţie şi al cărui miros amplifică dorinţa intimă a femeilor. În plus, are efect vasodilatator.

3. Miere. Mierea conţine vitamina B, care poate creşte nivelul de testosteron din sânge, hormon care creşte libidoul atât la femei, cât şi la bărbaţi.

4. Ierburi şi condimente. Ceaiurile de iasomie, brânca ursului, ghimbirul şi ardeiul iute au efecte afrodisiace dovedite.

5. Ouă. Un alt aliment-minune în disfunţia erectilă este omleta cu multă ceapă și cu ulei de măsline. Acesta se consumă imediat după preparare. Pentru ca efectul să fie maximum trebuie să vă hidrataţi bine. Eventual nu doar cu apă, ci şi cu ceai verde. Aceeaşi omletă poate fi preparată şi cu usturoi. Verdeţurile acestea au rolul de a reduce tensiunea arterială şi a produce vasodilataţie, iar oul este bogat în nutrienţi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel