marți, ianuarie 31, 2023

Resveratrolul este un antioxidant extrem de puternic, care are efect anti-tumoral – previne si trateaza cancerul, previne imbatranirea si bolile cardiovasculare, are actiune antiinflamatorie si nu numai.

Surse de resveratrol
Acest polifenol se gaseste, in general, in fructele de culoare indigo spre negru, dar nu numai. Dudele negre, ciresele negre, strugurii negrii, samburii de struguri negri, dar si albi, murele negre, noni, rodiile, aloe vera, corcodusele negre, coacazele negre, prunele inchise la culoare, afinele, varza rosie, ceapa rosie, merele violet, salata Lollo, lintea neagra, fasolea neagra, dar si varza de Bruxelles, fragii, alunele.

Te-ar mai interesa: Șase semne de alarmă că ai o problemă cu glanda ti...

Ultimele trei, desi nu au culoare neagra, contin resveratrol intr-o cantitate mica.

Resveratrol exista intr-o cantitate de 50-100 mg/gram de pielita de strugure, mai mult decat dublul oricarei alte surse identificate.

Beneficiile resveratrolului
Are un efect de distrugere tumorala directa, actionand impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar mai ales asupra celor hormono-dependente- san, uter, ovar, testicul, prostata, ficat, stomac si a melanomului malign- cea mai periculoasa localizare canceroasa a pielii si una dintre primele 3 localizari tumorale ca agresivitate.

Resveratrolul blocheaza formarea de vase de sange in jurul tumorii, dar si metastazarea celulelor maligne. Confera o protectie deosebita materialului genetic nuclear(ADN), ferindu-l de mutatii.

Te-ar mai interesa: Cum arată soția lui Victor Pițurcă. Femeia crește ...

Este singurul antioxidant care actioneaza direct pe gena matusalemica sau gena longevitatii, avand capacitatea de a creste durata si calitatea vietii. Are si efect de potentator de efect (bioflavonoid) pentru toate mineralele si vitaminele intalnite in cale, amplificand efectele acestora de zeci-sute de ori.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private