duminică, octombrie 17, 2021

Potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite ale Americii, exista o serie de alimente care au efecte negative asupra sanatatii noastre.

Alimentele cu pricina provoaca in primul rand stari de somnolenta

si de oboseala si impiedica o buna realizare a metabolismului, ducand la incetinirea actiunilor interne ale corpului nostru.

Astfel, cercetatorii au ajuns la concluzia ca cele mai nocive alimente din intreaga lume sunt bauturile alcoolice. Alcoolulare capacitastea de a disturba fluxul sanguin si de a actiona negativ atat asupra oaselor cat si a muschilor. Consumul excesiv de alcool duce la mentinerea acidului lactic in stare de suspensie, lucru ce face ca intregul organism sa nu se relaxeze. In contradictie, alcoolul provoaca stari de somnolenta, iar in combinatie cu afectiunea muschilor

are loc somnul nociv, un tip de somn care nu odihneste deloc si care poate avea efecte grave asupra psihicului.

Dulciurile sunt si ele cat se poate de nocive, afirma cercetatorii. Astfle, alimentele bogate in zahar duc la cresterea nivelului de glucoza din sange. Organismul are puseuri scurte de energie si apoi cade intr-o stare letargica de oboseala. Acest lucru duce la incetinirea anormala a metabolismului si implicit la ingrasare.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri