Categories: Stil de viaţă

Alimentul care crește cu 30% randamentul curei de slăbire

În mod ideal, o dietă de slăbit trebuie adaptată în funcție de nevoile propriului organism. De aceea, medicii recomandă ca înainte de începerea unui program de pierdere în greutate șă fie solicitat sfatul unui nutriionist. Dietele nepotrivite pot avea efecte negative puternice asupra organismului sau, în alte cauzuri, greutatea pierdută va fi imediat recuperată după încheierea dietei.

Mihaela Bilic, renumit nutriționist și expert în boli metabolice, susține că anumite alimente pot, totuși, să stimuleze randamentul curei de slăbire și procesul natural al organismului de ardere a grăsimilor. Acestea sunt recomandate atât în dietele pentru slăbire, cât și în alimentația normală a unei persoane care vrea să slăbească sănătos.

Brânza proaspătă, alimentul care crește cu 30% randamentul curei de slăbire

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede.

Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect antiobezitate.

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate – indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, explică Mihaela Bilic, nutriționist.

Recent Posts

Părintele Vasile Ioana: Mormântul lui Iisus Hristos este în fiecare biserică astăzi

Părintele Vasile Ioana a amintit despre importanța Prohodului Domnului, o slujbă la care credincioșii participă…

2 minute ago

Ce trebuie să ai în portofel în noaptea de Înviere. Lidia Fecioru: Ne va purta noroc

Ce trebuie să ai în portofel în noaptea de Înviere. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit…

31 de minute ago

„Am făcut un test ADN – fiul meu nu este copilul meu biologic, ar trebui să-i spun?”

Mărturisirea unui tânăr de 30 de ani despre rezultatele șocante ale unui test ADN a…

o oră ago

O zodie primește ajutor DIVIN după Paște. Va avea mare noroc în tot ceea ce face

Cristina Demetrescu spune că un semn beneficiază de un ajutor neașteptat la scurt timp după…

2 ore ago

Epidemie de miopie! Jumătate din populaţia planetei va avea nevoie de ochelari

Cercetătorii estimează că aproximativ jumătate din populația planetei va avea nevoie de lentile de corecție…

11 ore ago

Se schimbă tratamentul pentru pacienţii cu diabet. Ţara europeană care a luat decizia radicală

O ţară europeană a luat decizia radicală de a începe să le ofere pacienţilor care…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic