sâmbătă, martie 25, 2023

Alimentul ideal există! Este o plantă lăudată de mii de ani pentru beneficiile sale extraordinare. Este vorba de Moringa, o plantă care crește în munții Himalaya dar a început să fie cultivată și la noi în țară.

Moringa este extrem de bogată în antioxidanția și până în prezent, studiile arată că poate duce la reduceri ale valorilor glicemiei și ale colesterolului. Poate avea, de asemenea, efecte antioxidante și antiinflamatorii și protejează împotriva toxicității arsenicului.

Te-ar mai interesa: Vindecări miraculoase de boli grele făcute de Arse...

Antioxidantii contribuie din plin la prevenirea bolilor degenerative cauzate de inaintarea in varsta. Moringa a fost folosit in medicina pentru a preveni si pentru a trata peste 300 de afectiuni diferite, potrivit naturalnews.com.

Abundenta de vitamine si minerale regasite in Moringa este uluitoare. Acest fapt face foarte multi oameni de stiinta sa creada ca Moringa este de departe alimentul cel mai dens din punct de vedere nutritiv descoperit vreodata. Contine peste 92 de nutrienti si peste 46 de antioxidanti si toti aminoacizii esentiali.

Alimentul ideal

Pulberea de frunze de Moringa contine:
•De 10 ori mai multa vitamina A decat morcovii
•De 17 ori mai mult calciu decat laptele
•De 15 ori mai mult potasiu decat bananele
•De 25 de ori mai mult fier decat spanacul
•De 9 ori mai multe proteine decat iaurtul
•De 4 ori mai multe fibre decat ovazul
•De 1/2 mai multa vitamina C decat portocalele – frunzele proaspete contin de 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele

Te-ar mai interesa: De ce se pune pâine și sare pe pragul casei, mâine...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private