Sari la conținut

Alina Bădic: Atenție la dușmanii tăcuți. Urmează o perioadă extrem de complicată

Alina Badic
Sursa foto: B1TV
Alina Bădic, horoscop săptămânal

Alina Bădic a atras atenția că traversăm perioadă încărcată de mesaje, dar și întunecată, în care trebuie să fim mai prudenți decât de obicei, căci se pot manifesta dușmanii ascunși.

Există o activare fără precedent a forțelor răului, iar perioada se va întinde până la finele lunii viitoare, când vom asista la un crescendo al acestui asalt, pentru ca apoi va fi o acalmie și un reflux.

Alina Bădic: Atenție la dușmanii tăcuți. Urmează o perioadă extrem de complicată

Alina Bădic a precizat că tot ce se întâmplă în această perioadă are „o componentă mesaj pentru noi” și „există agresiuni de tot felul”.

„Trebuie să ne unim forțele și să mergem într-o anumită direcție. E o perioadă în care dacă nu ai direcție și energia nu e foarte ferm dirijată, putem să pierdem trenul, cum se spune. (…)

Cu toții trebuie să intrăm în această energie în care trebuie să facem și ceva concret, ceva ce implică o activitate fizică, adică nu doar cunoaștere și așa mai departe”, a afirmat Alina Bădic, potrivit B1 TV.

Astrologul a mai atras atenția că, din cauza unor certuri apărute din senin, s-ar putea să nu mai fim atenți la adevărații dușmani, unii tăcuți și ascunși, cei care sunt cu adevărat un pericol.

În unele situații, dușmanii putem fi chiar noi prin greșelile pe care le facem, anumite imprudențe, viciile pe care le avem sau deciziile greșite pe care le luăm. Prin urmare, e nevoie de un plus de prudență.

Cine are câștig de cauză în această perioadă

Alina Bădic a afirmat că perioada ne vorbește despre „o șansă deosebită de a ne înțelege resursele și de a ști cum să acționăm”. Fiecare trebuie să analizeze unde ar putea fi rampa sa de lansare și să acționeze doar în acest sens.

„Fiecare zi are o configurație astrală care poartă în ea o enigmă, un mister sau o ecuație pe care trebuie s-o rezolvăm. Bineînțeles, și în funcție de astrograma personală. (…)

În această perioadă câștig de cauză au persoanele care știu să-și concentreze energia pe o direcție, care pentru ele e zonă de interes. (…) Este o perioadă care nu ne lasă să mergem mai departe dacă nu înțelegem ce ni se întâmplă”, a mai spus Alian Bădic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel