Sari la conținut

Alina Eremia, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Mă umpleam de bube din cap până în picioare”

Alina Eremia, cunoscută artistă din România, a dezvăluit că s-a confruntat cu multe probleme de sănătate din cauza stresului acumulat. Ea a spus că nu a putut urma un tratament, deoarece tot ceea ce i se întâmpla era pe fond nervos.

Artista a spus că a avut o perioadă plină de stres și efort fizic și psihic. Astfel, corpul a fost suprasolicitat și cântăreața s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Încercând să slăbească, Alina Eremia a manifestat mai multe probleme de sănătate pe fond nervos.

Alina Eremia își dezvăluie problemele de sănătate

Însă stresul și dietele pe care le-a încercat nu au făcut decât să îi dea și mai mult de furcă, venind la ”pachet” cu o gastrită ”de toată frumusețea” și o urticarie alergică, pe fond nervos.

A durat mult. Să slăbești e simplu, în primă fază, pentru că am încercat și eu, la rândul meu, tot felul de diete, am avut și o gastrită de toată frumusețea, și pe fond de stres, era o combinație acolo.

Eram genul de om care trăia cu intensitate, de mă durea stomacul. Și acum încerc să mă temperez puțin. Și puneam foarte multă presiune pe mine și chestia asta în combinație cu faptul că îmi privam organismul de foarte multe lucruri am dat-o pe gastrită, frumos, și am tratat-o, dar nu te gândi că am tratat-o medicamentos, ci mental.

În momentul în care am început să am, așa, un fel de igienă atât mentală, cât și a somnului, având grijă la ceea ce mănânc, a fost un cumul de factori.

Faptul că am pus atât de multe presiune pe mine, mi-a dezvoltat, acum 3-4 ani, o urticarie alergică urâtă. Mă umpleam de bube din cap până in picioare. A durat vreo trei luni, nu exista vreun tratament fix, era pe fond nervos”, a mai spus Alina Eremia.

De ce a trecut prin toate aceste lucruri?

Mai mult, a mărturisit artista, cel mai important a fost faptul că nu eram ea în regulă cu sine.

Erau multe lucruri care trebuiau să fie rezolvate, închise, concluzionate, să înțeleg mai multe despre mine. Și, când am acceptat totul și mi-am spus că jur că nu o să mai pun presiune pe mine, au dispărut ca prin minune. Acum sunt în punctul în care am depășit, face parte din experiența mea”, a explicat Alina Eremia în podcastul lui Damian Drăghici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.