vineri, octombrie 22, 2021

Alina Pușcău trece prin momente foarte grele, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Starea sa de sănătate s-ar fi agravat, iar în urmă cu puțin timp a postat pe rețelele de socializare un Instastory în care

apare o ambulanță.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alina Pușcău a aflat că testul efectuat pentru depistarea noului coronavirus este pozitiv. Virusul s-a manifestat violent pentru Alina Pușcău, fiind nevoită să stea zile întregi la pat. Este speriată de starea de sănătate pe care o are și a transmis, recent, un mesaj. În urmă cu puțin timp, aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare o ambulanță, semn că starea sa de sănătate nu s-a ameliorat.

Alina Pușcău a chemat Ambulanța. Sursă foto: Instagram

Alina Pușcău trage astfel un semnal de alarmă și face apel

la români să se vaccineze dar și să respecte măsurile de siguranță.

”Este foarte greu, foarte greu, extrem de greu! Nu este de joacă!”, povestește actrița, în lacrimi, într-un video postat pe rețelele sociale.

”Luați-l în serios, faceți vaccinul, aveți grijă, că e foarte periculos virusul ăsta! Te distruge, îți distruge tot în organism!

Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii, este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc!. Azi este a noua zi și este foarte greu! Abia pot să mănânc, mă uit la televizor ca să nu mă simt singură în casă…

Este foarte greu!

Abia pot sta

în picioare să merg la baie! Am tulpina Delta și este extrem de greu!

Am dureri de cap, vărs, îmi curge sânge din nas… Este cel mai greu lucru pe care l-am experimentat în viața mea”, adaugă tânăra.

Varianta ”îngrijorătoare” Delta, care este prezentă în 185 de ţări, a înlocuit în mare măsură celelalte trei variante ”îngrijorătoare”, Alpha, Beta şi Gamma. Acestea trei reprezintă în prezent mai puţin de 1% din cazurile secvenţiate, a transmis Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Ultimele stiri