miercuri, martie 29, 2023

Starea de sănătate a actorului american Bruce Willis se deteriorează „foarte rapid”, anunță presa internaţională.

Familia actorului în vârstă de 67 de ani anunțase iniţial că starul peliculei Die Hard suferă de afazie, apoi că acesta are demență frontotemporală. „Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive.

Te-ar mai interesa: Ce boli poate anunța urina urât mirositoare. Nu ig...

Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte.

Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, a anunţat familia starului american într-un comunicat.

Potrivit unor surse apropiate familiei, starul hollywoodian are acum probleme în a purta o conversație și îi este din ce în ce mai greu să vorbească, să citească și să scrie. Toate acestea i-ar afecta „sănătatea mintală”. Boala sa este degenerativă și practic nu are leac, tot ce își dorește familia pentru el este să ducă „o viață demnă”.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: În România, una din trei gravide...

Nu de mult, Wilfred Gliem, rudă cu Marlene Wills, mama actorului, a spus că acesta se chinuie să îi recunoască pe cei din jurul său. „Ea (Marlene) spune că nu este foarte sigură că fiul ei o recunoaște, că are un comportament lent și un pic agresiv”, declarase Gliem pentru ziarul german Bild, potrivit Mediafax.

Specialiştii de la Mayo Clinic din Statele Unite precizează că afazia apare adeseori după un accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian şi îl împiedică pe pacient să comunice în mod normal.

Te-ar mai interesa: Femeile tinere au risc crescut de Parkinson, dacă ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private