marți, iunie 6, 2023

Perri Rowe a găsit un nodul în timp ce se afla în vacanță și a făcut imediat un control când s-a întors în Marea Britanie – și a fost diagnosticată cu un cancer „unul la un milion”.

O tânără a fost diagnosticată cu un cancer „unul la un milion” la vârsta de 21 de ani, după ce a descoperit un nodul în timp ce se afla în vacanță.

Perri Rowe a descoperit pentru prima dată un nodul în sânul drept, care s-a dovedit a fi rabdomiosarcom – o formă de sarcom de țesut moale extrem de rară la pacienții cu cancer de sân.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

Acum în vârstă de 24 de ani a fost supusă la chimioterapie intensivă înainte de a primi undă verde, dar a rămas cu o cicatrice de 30 cm pe piept după o mastectomie.

După ce s-a împăcat cu noul ei corp, Perri speră să încurajeze alți pacienți să „își sărbătorească schimbările” în timp ce așteaptă operația de reconstrucție mamară.

Perri a declarat: „Am o cicatrice de 30 cm pe piept și, deși urmează să fac o operație de reconstrucție în această vară, a trebuit să mă obișnuiesc cu modul în care corpul meu s-a schimbat în timpul tratamentului și am învățat să-mi iubesc corpul așa cum este acum.

Te-ar mai interesa: Medic: ‘Motivul sumbru pentru care nu trebui...

„Fiecare cicatrice definește tipul de călătorie pe care ai parcurs-o și ar trebui să fii mândru de asta.”


A descoperit un nodul în sânul drept

Perri a descoperit un nodul în sânul drept în timp ce se afla în vacanță în august 2020.

După ce s-a întors acasă, în Marea Britanie, și-a făcut o programare la medic cât de repede a putut și a fost trimisă la o clinică de sân.

Acolo, ea a spus că medicii au crezut că nodulul nu era canceros, dar, deoarece era cu o jumătate de centimetru mai mare decât ceea ce se consideră a fi un nodul normal, a fost trimisă pentru teste suplimentare.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie 2023. Gemeni, o zi calmă și măsur...

La sfârșitul lunii august, chiar înainte ca Perri să împlinească 22 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân, scrie Mirror.

Ea a declarat: „A fost un adevărat șoc, am fost complet în întuneric cu privire la cât de grav putea fi nodulul.

„A fost și mai șocant să aflu că aveam un tip de cancer de care nici măcar nu auzisem vreodată.”

Doar una din un milion de persoane este diagnosticată cu rabdomiosarcom la sân și, din cauza naturii agresive a cancerului, Perri a fost supusă unei chimioterapii intensive, despre care a spus că a fost un „șoc total” pentru organismul ei.

Te-ar mai interesa: Studiu: Atacurile de cord GRAVE au mai mare probab...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private