Sari la conținut

Ambulanțierul acuzat că a dezbrăcat și pipăit o minoră: ”Da, domnule, i-am făcut tuşeu vaginal”

Salvare
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Ambulanțierul acuzat că a dezbrăcat și pipăit o minoră în Teleorman a fost surprins de camerele video din Ambulanță. Deși, fata acuza dureri de cap și stare de răceală, asistentul medical a decis să o dezbrace și să-i facă tușeu vaginal, în ambulanță. 

Un asistent medical ar fi încercat să profite de o tânără de 17 ani, în timp ce o consulta în ambulanţă. În loc s-o ajute, individul i-ar fi cerut să se dezbrace, apoi a început s-o pipăie şi să-i facă avansuri. Tot calvarul ar fi fost filmat de camera de supraveghere din salvare. Asistentul medical a recunoscut atingerile, însă spune că ar fi fost doar un consult obişnuit.

Coşmarul adolescentei de 17 ani a început vinerea trecută. Fata le-a spus părinţilor că o doare puternic capul, are febră şi simptome de răceală. A sunat la 112 şi, după jumătate de oră de aşteptare, a ajuns şi Salvarea. Asistentul medical, un bărbat de 50 de ani, a băgat-o pe fată în ambulanţă pentru consult. În spatele uşilor închise, ar fi început calvarul. Individul i-ar fi spus să se dezbrace şi ar fi început s-o pipăie şi să-i facă apropouri sexuale.

”Da, domnule, i-am făcut tuşeu vaginal”

Mama adolescentei a declarat pentru Observator: ”A întrebat-o cum este relaţia cu iubitul ei. Nişte întrebări mai vulgare. Nu i-a făcut test de răceală, nimic.”

Apoi bărbatul a dat-o jos din ambulanţă şi a scris sec pe fişa de intervenţie – infecţie urinară. În stare de şoc, copila le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat.

Asistentul medical recunoaşte atingerile, însă spune că au fost doar un consult obișnuit.

Asistent medical: ”Mi-a spus că are dureri abdominale, în zona de jos a abdomenului. I-am zis: Îmi dai voie să te palpez acolo? Ea mi-a spus da! Am palpat-o şi mi-a spus că îi duce durerea în organele genitale. Da, domnule, i-am făcut tuşeu vaginal.”

Superiorii asistentului îl apără: bărbatul e angajat de 30 de ani în sistem şi ar fi la primul scandal.

Mirela Ciobanu, director SAJ Teleorman: ”A fost un consult… S-au făcut investigaţii, tensiune, EKG, saturaţie, cele uzuale. Restul, depinde de poliţie să analizeze.

Gheorghe Chiş, Federaţia Sindicală Ambulanţa: Nu trebuia să se coboare la nivelul de a face tuşeu vaginal. Nu are dreptul din punct de vedere profesional.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel