Sari la conținut

Amestec de nuci verzi cu miere. Lidia Fecioru: „Are substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm”

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ
Lidia Fecioru, leac pentru imunitate

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit la Antena 3 despre amestecul de nuci verzi cu miere. Potrivit spuselor sale este ideal pentru creșterea imunității și te apără de infecții.

„Că tot este perioada nucilor verzi, din care tot vrem noi să facem dulceaţă, vedeți că nucile sunt foarte bune pentru sănătate.

Ele cresc imunitatea organismului pentru tot ce înseamnă tuberculoză, infecții în organism, eczeme de care nu putem trece.

Avem de nevoie de un kilogram de nuci, pe care le spălăm, le uscăm, le ștergem şi le dăm prin mașina de tocat.

Lidia Fecioru: Amestecul de nuci verzi cu miere se lasă două luni la frigider

Luăm şi aceeași cantitate de miere, respectiv un kilogram, amestecăm bine soluția, nucile cu mierea, și o punem într-un borcan uscat, acoperim și lăsăm la frigider pentru două luni de zile.

Peste două luni de zile, scoatem borcanul și trecem amestecul prin strecurătoare, pentru că nucile cu mierea lasă o zeamă ca un fel de tinctură.

Se bea din acel amestec câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă.

Ne ajută la infecții în organism, la tot ce ține de imunitatea organismului, când avem anemie, când avem ciclu menstrual abundent, când avem dereglări imunitare pe bolile autoimune.

În plus, această tinctură este foarte bogată în tot felul de aminoacizi și substanțe care ne ajută organismul şi pe care noi din altă parte nu avem de unde să le luăm”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

FOTO: WOWBIZ

Băutura cu care să îți începi dimineața

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit într-o altă ediție despre o cură de tratament care se ține timp de o lună și care întăreşte tot ce înseamnă ligamente.

”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen!” avertizează bioenergoterapeutul.

Iată cum se poate prepara colagenul:

”5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.”

Cura de tratament se ține o lună și se reia după șase luni.

”Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.”

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, şi beneficiile curei de colagen.

”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei.”

”Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”, a încheiat Lidia Fecioru la Antena 3, în emisiunea Adevăruri Ascunse.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel